ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με αφορμή το σοβαρό τροχαίο που συνέβη στον δρόμο Μελικιώστρατα,δείτε το βίντεο του 2016 και ελπίζουμε να είναι το τελευταίο.

Με αφορμή το σοβαρό τροχαίο που συνέβη το πρωί της Κυριακής 4/8 στον δρόμο Μελικιώστρατα, στον δρόμο δηλαδή που συνδέει την Αλεξάνδρεια με την Μελίκη από την πλευρά του Αλιάκμονα.Όπου μία οικογένεια παραλίγο να ξεκληριστεί,μιας και το όχημα στο οποίο επέβαιναν έφυγε από το δρόμο και βρέθηκε στο κανάλι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα αναποδογυρισμένο και μέσα στο νερό. Ευτυχώς οι άνθρωποι βγήκαν σόι και αβλαβείς.

Με αφορμή λοιπόν το ατύχημα αυτό, αλλά και μετά άλλα πολλά που έχουν συμβεί στον συγκεκριμένο δρόμο,αποτέλεσμα του οποίου, εκτός από υλικές ζημιές, να έχουν αφήσει την τελευταία τους Πνοή πολλοί συνάνθρωποι μας και συγκεκριμένα στο ίδιο αυτό κανάλι.

Το 2016 λοιπόν είχαμε κάνει ρεπορτάζ με βίντεο και φωτογραφίες του δρόμου το οποίο δημοσιεύσαμε μέσα από το site μας και από την Πέλλα τηλεόραση,μάλιστα επί του θέματος αυτού η ηγεσία του δήμου Αλεξάνδρειας είχε υποσχεθεί ότι σε λίγες ημέρες θα τοποθετούνταν οι απαραίτητες προειδοποιητικές πινακίδες και οι διαγραμμίσεις του δρόμου.

Δυστυχώς όπως θα δείτε και στο βίντεο (το οποίο είχε δημιουργηθεί το 2016) ο δρόμος είναι σε ακόμη χειρότερα χάλια από ότι ήταν πριν.

Σκοπός δε της επαναδημοσίευσης του βίντεο αυτού δεν είναι για να καταδείξει την ανικανότητα της διοίκησης, (άλλωστε πριν λίγο καιρό ο λαός επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του σε αυτήν) αλλά ίσως κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης, γλιτώσει κάποια ανθρώπινη ζωή.

Ελπίζουμε πριν είναι αργά.

Απάντηση