ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«SOS» εκπέμπουν οι αγρότες τoυ Μακροχωρίου!Καλούν την Παρασκευή 26/7 τους αρμόδιους φορείς και του βουλευτές του νομού μας σε συνάντηση!

Σε απόγνωση βρίσκονται οι αγρότες στο Μακροχώρι Ημαθίας μετά τις καταστροφές που προκάλεσαν οι θεομηνίες των προηγούμενων ημερών αλλά και οι συνεχείς βροχοπτώσεις.

Οι αγρότες μετρούν ακόμα και σήμερα τις πληγές τους με τις ζημιές σε πολλές περιπτώσεις να είναι ανεπανόρθωτες.

Η διαδικασία συγκομιδής βρίσκονταν σε εξέλιξη ενώ σε άλλες περιπτώσεις ήταν ένα βήμα πριν ξεκινήσει κι όπως μας περιγράφουν αγρότες οι σοδειές σε πολλές περιπτώσεις καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Ο αγροτικός κόσμος του Μακροχωρίου είναι για ακόμη μια φορά πληγωμένος , την ίδια ώρα που και οι διαδικασίες αποζημίωσης φαίνεται να καθυστερούν σημαντικά.

Οι παραγωγοί κάνουν έκκληση σε όλους τους αρμόδιους φορείς,στους βουλευτές του Νομού μας αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό τους και να επισπευστούν οι διαδικασίες αποζημιώσεων.

Η νέα κυβέρνηση υποσχέθηκε να κινηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά σε όλα τα  μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας μας.

Ήρθε η ώρα οι προεκλογικές δεσμεύσεις να υλοποιηθούν.

Ήρθε η ώρα ο πολίτης ,ο αγρότης να συνεχίσει να ονειρεύεται και να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο.

Η κοινότητα του Μακροχωρίου με πρωτοβουλία της καλεί όλους εκείνους που επλήγησαν από την θεομηνία-χαλάζι να δώσουν το παρών στο Παλαιό Δημαρχείο του Μακροχωρίου την Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 19:00 με σκοπό να προγραμματίσουν συντονισμένα τις επόμενες κινήσεις τους.

Τέλος οι κάτοικοι του Μακροχωρίου προσκαλούν τον Υφυπουργό (φορολογικής πολιτικής) Απόστολο Βεσυρόπουλο,τον βουλευτή Αναστάσιο Μπαρτζώκα,τον βουλευτή Λάζαρο Τσαβδαρίδη,την βουλευτή Καρασαρλίδου Ευφροσύνη τον Δήμαρχο Βέροιας Κων/νο Βοργιαζίδη,τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη να σταθούν στο πλευρό τους και να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους κοιτώντας τους στα μάτια.

Ενώ προσκαλεί και τους Αγροτικούς Συλλόγους Ημαθίας και Βέροιας έτσι ώστε να θέσουν τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους.

Οι δημοτικές και βουλευτικές εκλογές τελείωσαν ήρθε η στιγμή που όλοι πρέπει να αποδείξουν ότι οι κάτοικοι του Μακροχωρίου και όχι μόνο δεν είναι απλά μια δεξαμενή ψήφων αλλά πολίτες που αξίζουν ένα καλύτερο αύριο.

Σύνταξη-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση