ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Βέτσος Ανδρέας υποψήφιος βουλευτής ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: Πάντα δίπλα στον πολίτη.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

2015-2018

– Παρεμβάσεις στο Υπουργείο Οικονομικών για βελτίωση του μέτρου των 120 δόσεων αποπληρωμής χρεών και του εξωδικαστικού συμβιβασμού.

– Υποβολή αιτημάτων και αναφορών για την επαναλειτουργία των εργοστασίων ζάχαρης.

– Αναβάθμιση του ρόλου και της αποστολής της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

– Προστασία του βυζαντινού ιερού ναού του Αγίου Νικολάου Ζερβοχωρίου.

– Προσπάθεια προώθησης των προϊόντων του  πρωτότυπου αγροτικού συνεταιρισμού  “ΕΡΙΒΩΛΟΣ’’ και άλλων γεωργικών συνεταιρισμών της Ημαθίας στις Ενοπλες Δυνάμεις και στους φορείς του Δημοσίου.

– Υποβολή αιτημάτων στην κυβέρνηση για προστασία και ενίσχυση της εγχώριας Πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής.

– Εφοδιασμός των τελωνείων μας (Ευζώνων κλπ.) με τον αναγκαίο εξοπλισμό (σκάνερ, ζυγοπλάστιγγες κλπ.), για τον έλεγχο των εισερχομένων στη χώρα οχημάτων και εμπορευμάτων.

– Αγώνας για την κατάργηση πεπραγμένων της κυβέρνησης Σαμαρά σχετικά με τα αφορολόγητα πετρελαιοδειδή στα σύνορά μας με τα Σκόπια, που πλήττουν τους Έλληνες βενζινοπώλες. Όπου με παρέμβαση μου κλειστήκαν οριστικά 1-06-2018

– Παρεμβάσεις στα αρμόδια Υπουργεία για προστασία των πολιτών από υπερχρεώσεις

Χρεωστικών και πιστωτικών καρτών από το τραπεζικό σύστημα.

– Ειδικές παρεμβάσεις στα Υπουργεία για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας στην Κεντρική Μακεδονία (αγροτικό τομέα, τουρισμό, εμπόριο, υγεία κλπ.).

– Αγώνας για την αποτροπή λειτουργίας διοδίων στην Εγνατία και το λοιπό οδικό δίκτυο στην Κεντρική Μακεδονία. Έσοδα στην χώρα  μας περίπου 2,5 δις ευρώ.

 

ΒΕΤΣΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ν ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

ΤΗΛ.6977255613

Απάντηση