ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου στον AVENA FM 97,7 “Οι θέσεις αρχών δεν αλλάζουν”.(Βίντεο)

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας 1 Ιουλίου στο στούντιο του Avena fm 97,7 και παραχώρησε μια συνέντευξη στον Στέλιο Κουρνιάκο και τον Τάσο Καμπάνη.

Η αλλαγή των απόψεων της ΔΗΜΑΡ,(Μέλος της οποίας ήταν)  όσον αφορά στην συμφωνία των Πρεσπών ήταν η αφορμή να ενταχθεί στο ΚΙΝΑΛ.

Ερωτηθείς  για την αλλαγή στάσης των Θεοχαρόπουλο, Καλπάκη και Τόλκα.Την χαρακτήρισε ως ”πολιτικό τυχοδιωκτισμό.” Συμπληρώνοντας μάλιστα, ότι “οι θέσεις αρχών δεν αλλάζουν”.

Στην συνέχεια παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος και έδωσε και ο ίδιος την πρέπουσα σημασία στα εθνικά ζητήματα που ταλανίζουν την χώρα.

Όσον αφορά το σκάνδαλο NOVARTIS δηλώνει πως το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης το έχουν οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί.

Ασκώντας το επάγγελμα του γιατρού εδώ και 46 χρόνια πιστεύει, ότι αν και υπάρχει πρόοδος στην επιστήμη της ιατρικής, υπάρχει ανεπάρκεια εν ονόματι της οικονομικής αναδιοργάνωσης.

Για το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στον Νομό είπε. Απαρτίζεται από αξιόλογους ανθρώπους, γι’αυτό νιώθει περήφανος που συμμετέχει σ’αυτό.

Στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΝΔ αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία είπε.

Σε κρίσιμα και βασικά ζητήματα που αφορούν την χώρα δεν θα υπήρχε πρόβλημα στήριξης.Σε “συνεργασία όμως για καρέκλες, δεν γίνεται και δεν θα γίνει”.

Το μήνυμα που στέλνει είναι, ότι όλοι θα πρέπει να ψηφίσουν την Κυριακή 7 Ιουλίου με βασικό κριτήριο την αξιοπιστία.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

Απάντηση