ΕΛΛΑΔΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κώστας Αρβανίτης – Αλέξανδρος Νικολαΐδης υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.Απαντούν από την Αλεξάνδρεια.20-25 φασίστες αυτοί που φώναζαν και τραμπούκιζαν στην Κατερίνη.(βίντεο-φωτο)

Στα πλαίσια τις επισκέψεις τους στην Ημαθία Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης (δημοσιογράφος της ΕΤ1) και Αλέξανδρος Νικολαΐδης (Ολυμπιονίκης taekwondo) βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 14/4 στην Αλεξάνδρεια και επισκέφθηκαν το κέντρο φιλοξενίας προσφύγουν και τα γραφεία του κόμματος.

Η επίσκεψη ξεκίνησε στις 11:00 από το κέντρο φιλοξενίας όπου εκεί τους υποψηφίους περίμεναν οι βουλευτές του νομού Χρήστος Αντωνίου,Γιώργος Ουρσουζίδης και στελέχη του κόμματος.

Την ξενάγηση στο χώρο έκανε ο διοικητής του κέντρου.Αμέσως μετά οι δύο υποψήφιοι δηλώσεις έκαναν στα μέσα ενημέρωσης, όπου εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για τον χώρο και την φιλοξενία που παρέχεται σε αυτούς τους ανθρώπους από τον δήμο και τις δομές της πολιτείας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα γραφεία του κόμματος και μίλησαν στα παρευρισκόμενα μέλη για το διακύβευμα των ευρωεκλογών, Καθώς επίσης και για τα γεγονότα που συνέβησαν την προηγούμενη μέρα κατά την επίσκεψή τους στην Κατερίνη όπου εκεί πολίτες τους αποδοκίμασαν.

20-25 φασίστες, ήταν αυτοί που φώναζαν και τραμπούκιζαν.Μεταξύ αυτών υποψήφιοι και πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής και κάποιοι από αυτούς υποψήφιοι με συνδυασμούς της ΝΔ στις δημοτικές εκλογές.Είπαν οι δυο υποψήφιοι Ευρωβουλευτές.

Τέλος ακολούθησε διάλογος με τα μέλη του κόμματος.

Δείτε τα βίντεο.

Επίσκεψη στο κέντρο φιλοξενίας.

Δηλώσεις.

Ομιλία και απάντηση για τα γεγονότα της Κατερίνης.

Απάντηση