ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παναγιώτης Μεσσάλας: Ο συνδυασμός ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ του Κώστα Ναλμπάντη είναι ο ορισμός του ανεξάρτητου  συνδυασμού.

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Παναγιώτης Μεσσάλας αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του από τον επικεφαλής του συνδυασμού ”Αξίζουμε Καλύτερα” Κώστα Ναλμπάντη

Δήλωση υποψηφιότητας

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι κομμάτι της ζωής μου. Για περίπου 30 χρόνια είμαι  δημοτικός υπάλληλος δίνοντας πάντα την ψυχή μου για την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα τα παιδιά μου είχα τη χαρά να βρεθώ και στην διοίκηση του Δήμου μας με Δήμαρχο τον Μπάμπη Γκιόνογλου. Στην παρούσα φάση νιώθω ότι η ανάληψη του Δημαρχιακού θώκου από τον Κώστα Ναλμπάντη θα βάλει το Δήμο μας σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης δημιουργώντας το Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε. Βάζω λοιπόν πλάτη σ αυτή την προσπάθεια και γίνομαι συνοδοιπόρος του Κώστα Ναλμπάντη δίνοντας έναν έντιμο αγώνα γιατί ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Και συνεχίζει με την άποψή του για τους ανεξάρτητους συνδυασμούς και τον ρόλο των κομμάτων στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο συνδυασμός ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ του Κώστα Ναλμπάντη είναι ο ορισμός του ανεξάρτητου  συνδυασμού. Άνδρες και γυναίκες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αφήσαμε στην άκρη τις κομματικές μας ταυτότητες και συν ταχθήκαμε στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο Δήμο Αλεξάνδρειας. ¨Όσο αφορά εμένα προσωπικά, είναι σημαία μου η ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση και εύκολα το διαπιστώνει κάποιος αυτό με τις μέχρι τώρα επιλογές μου τόσο στον Δήμο Αλεξάνδρειας με τον Μπάμπη Γκιόνογλου όσο και στον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης με την συστράτευση μου με τον νυν περιφερειάρχη.

Τα κομματικά στεγανά και τα ψευτοδιλήματα που κάποιοι θέτουν στους συνδημότες μας δεν έχουν καμία θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν . Άλλωστε στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, θέτουμε τον εαυτό μας στη ψυχοφθόρα πραγματικά διαδικασία της εκλογικής αναμέτρησης με μοναδικό σκοπό να προσφέρουμε. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό ή το θεωρούν εύκολο τους προκαλώ να προτάξουν τα στήθια τους και να μπούνε στον αγώνα. Επειδή μάλιστα η κοινωνία μας είναι μικρή και γνωριζόμαστε όλοι ας αφήσουν κατά μέρους την ανώνυμη (νομίζουν) σπέκουλα και λάσπη. Κανείς ποτέ δεν κατάφερε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.

Π. Μεσσαλάς

Απάντηση