ΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΑΙΔΕΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άνοιξε τις πύλες ο σύλλογος στολίδι του Μακροχωρίου «Ψηφιδωτό»-Βίντεο και πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια!

Άνοιξε και επίσημα τις πύλες του ο νέος πολιτιστικός σύλλογος του Μακροχωρίου «ΨΗΦΙΔΩΤΟ», το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου.

Σε μια όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 στο Μακροχώρι,ο π. Συμεών ευλόγησε τον νεοσύστατο σύλλογο δίνοντας τον λόγο στον πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Ελευθεριάδη ο οποίος αναφέρθηκε στην δημιουργία του συλλόγου, στα τμήματα που λειτουργούν και θα λειτουργήσουν,ενώ έκανε ειδική μνεία στους χορηγούς του συλλόγου που βοήθησαν στην δημιουργία ενός συλλόγου «κόσμημα»,παρουσιάζοντας παράλληλα και το Δ.Σ και τα μέλη του συλλόγου.

Τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Βέροιας κ.Κώστας Βοργιαζίδης, τονίζοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ότι το Μακροχώρι είναι πρώτο σε πολιτισμό και εθελοντισμό κι αυτό το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια!.

Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στα εγκαίνια ενώ θα πρέπει να πούμε ότι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.Βασίλης Παπαδόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιορδάνης Κυρατλίδης και Χρήστος Κούτρας, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Βέροιας Διονύσης Κουλουριώτης και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Όλγα Χολέβα.

Ο σύλλογος «ΨΗΦΙΔΩΤΟ» αναμένεται να δώσει νέα πνοή στην ευρύτερη περιοχή του Μακροχωρίου δίνοντας κάτι το διαφορετικό κυρίως στα νέα παιδιά. Ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μεταξύ άλλων ο σύλλογος θα έχει και κοινωνικό έργο σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών,«Όραμα Ελπίδας!».

Ρεπορτάζ-Eπιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε βίντεο από τα εγκαίνια του συλλόγου:

Δείτε εδώ τα τμήματα του συλλόγου:

Επισκεφτείτε το site του Συλλόγου ΕΔΩ

FACEBOOK : ΨΗΦΙΔΩΤΟ

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση