ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ιωάννης Παπαγιάννης: Ο Δήμος Βέροιας έχει υπαλλήλους με ψυχή

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του δήμου Βέροιας για τον αγώνα που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας που έπληξε τον τόπο τις προηγούμενες ημέρες, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του δήμου Βέροιας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να περιοριστούν, στο μέτρο του δυνατού, τα προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε και τον τόπο μας. Οι υπάλληλοι όλων των εμπλεκόμενων στον αποχιονισμού υπηρεσιών απέδειξαν, για μία ακόμη φορά, πως έχουν ψυχή, δούλεψαν με αυταπάρνηση και αφοσίωση, μέρα-νύχτα, κάτω από εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες για να βοηθήσουν τους συνδημότες τους. Σε αυτούς τους ανθρώπους αξίζει κάθε έπαινος.

Εάν η πολιτική ηγεσία του Δήμου Βέροιας, ο κύριος Βοργιαζίδης και οι αντιδήμαρχοι του, βοηθούσαν τους υπαλλήλους μεριμνώντας για το συντονισμό και την έγκαιρη προετοιμασία του δήμου, οι συνέπειες του χιονιά θα είχαν περιοριστεί. Αλλά δυστυχώς, οι υπάλληλοι έμειναν να δίνουν μόνοι τους τη μάχη. Και πάλι, πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ».

 

Απάντηση