ΗΜΑΘΙΑΠΑΙΔΕΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σκληρή απάντηση στην Διευθύντρια του σχολείου Ξεχασμένης δίνει ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων Β.Σουρλόπουλος

Σκληρή απάντηση στην Διευθύντρια του σχολείου Ξεχασμένης δίνει ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων Ξεχασμένης Βασίλης Σουρλόπουλος σχετικά με το θέμα της μη έγκαιρης τροφοδοσίας πετρελαίου στα σχολεία Ξεχασμένης και Κεφαλοχωρίου. Αποτέλεσμα του οποίου ήταν η μη λειτουργία του σχολείου Κεφαλοχωρίου την Δευτέρα 14/1 και η απάντηση που έδωσε η διευθύντρια των σχολείων κ.Πηνελόπη – Σοφία Τσουκαλά στο σχετικό δημοσίευμά μας,όπου επικαλείται και την δική του μαρτυρία σε όσα η ίδια ισχυρίζεται.

Δείτε παρακάτω την απάντηση του προέδρου καθώς επίσης την απάντηση της κ.Πηνελόπη – Σοφία Τσουκαλά στο ρεπορτάζ του avena.gr και το ρεπορτάζ.

Ουδέποτε πήγα να ελέγξω κανέναν καυστήρα και καμία ποσότητα πετρελαίου.Δεν είναι στην αρμοδιότητα την δική μου και δεν θα ανακατεύει έμενα προσωπικά και τον σύλλογο για τις δουλείες τις δικές της οι οποίες ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ. Από εδώ και στο εξής ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Με τιμή και αξιοπρέπεια,ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

Δείτε την απάντηση της κ.Πηνελόπη – Σοφία Τσουκαλά

Σχετικά με την θέρμανση στο Δημοτικό Σχολείο Ξεχασμένης – Κεφαλοχωρίου – Επισκοπής, επειδή δεν ζούμε σε ιδεώδη κόσμο, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι όλοι οι καυστήρες λειτούργησαν συντηρητικά και κατά το διάστημα των διακοπών καθώς και τις ημέρες που παρέμειναν κλειστά τα σχολεία λόγω παρατεταμένου παγετού, επειδή είναι ρυθμισμένοι ώστε να τίθενται αυτομάτως σε λειτουργία για να μην παγώσουν οι σωληνώσεις και τα θερμαντικά σώματα, πράγμα που θα δημιουργούσε ανυπολόγιστη ζημία. Μέχρι την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, υπήρχε ικανοποιητική ποσότητα πετρελαίου σε όλες τις δεξαμενές, συνηγορούντος και του προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Ειδικά στο Διδακτήριο Κεφαλοχωρίου, στις 20 Δεκεμβρίου 2018 έγινε διανομή πετρελαίου.

Χθες, 14 Ιανουαρίου 2019, στο Διδακτήριο Κεφαλοχωρίου, ο καυστήρας άναψε κανονικά από τις 7:00, όμως λόγω παλαιότητος είναι ενεργοβόρος, με αποτέλεσμα το πετρέλαιο να εξαντληθεί νωρίτερα του αναμενομένου και να σβήσει λίγο μετά. Όντως η θερμοκρασία δεν ήταν ικανοποιητική, δεδομένης και της υπό το μηδέν θερμοκρασίας επί δεκαήμερο. Οι ενέργειες της διευθύνσεως ήταν άμεσες, ώστε να γίνει πάραυτα προμήθεια πετρελαίου. Δεν υπήρξε καμμία ολιγωρία. Εντός 30 λεπτών διευθετήθηκε το θέμα.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Πηνελόπη – Σοφία Τσουκαλά

-Δημοτικό Σχολείο Ξεχασμένης – Κεφαλοχωρίου ( mail@dim-ksech.ima.sch.gr)

Και το ρεπορτάζ του avena.gr

Κλειστό το Δημοτικό σχολείο Κεφαλοχωρίου λόγω έλλειψις πετρελαίου.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τα μικρά παιδιά του δημοτικού σχολείου Κεφαλοχωρίου όταν το πρωί πήγαν στο σχολείο τους και βρήκανε τις αίθουσες παγωμένες λόγω μη λειτουργίας του καλοριφέρ, επειδή δεν υπήρχε πετρέλαιο.

Οι δάσκαλοι ενημέρωσαν τους γονείς, οι οποίοι πήγανε και πήρανε τα παιδιά τους, γιατί όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς μάθημα χωρίς θέρμανση κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν θα μπορούσε να γίνει.

Εμείς επικοινωνήσαμε αμέσως μόλις πληροφορηθήκαμε το γεγονός με την διευθύντρια του σχολείου η οποία μας είπε ότι θα μας απαντήσει εγγράφως για το γεγονός το οποίο δεν αρνήθηκε ότι συνέβη και περιμένουμε.

Τελικά δεν ήταν οι Δάσκαλοι που ενημέρωσαν τους γονείς ότι στο σχολείο δεν υπήρχε θέρμανση και την ενημέρωση αυτή έκανε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.

Απάντηση