ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ιωάννης Παπαγιάννης: Για εμάς η διοίκηση Βοργιαζίδη είναι αποτυχημένη

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε την Τετάρτη 5/12 η υποψήφια δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καλωσορίζουμε στον προεκλογικό αγώνα την κυρία Γεωργία Μπατσαρά. Εμείς, στο συνδυασμό ¨Δικαίωμα για Νέα Βέροια¨ έχουμε ξεκαθαρίσει πως σεβόμαστε και τιμούμε όλους τους υποψηφίους. Άλλωστε ο Κλεισθένης επιτάσσει τη συνεργασία όλων μας την επόμενη ημέρα, για το καλό του Δήμου της Βέροιας. Πλην όμως, «συμμαχίες με το διάβολο» εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε.

Η κυρία Μπατσαρά δήλωσε δημόσια πως για την ίδια η διοίκηση Βοργιαζίδη, η διοίκηση που οδήγησε στην περιθωριοποίηση της Βέροιας, στην πλήρη εγκατάλειψη των τοπικών κοινοτήτων, μια διοίκηση αποδεδειγμένα ανίκανη, αλαζονική, αδιαφανής, εσωστρεφής, κοινωνικά ανάλγητη, αντιδημοκρατική, η διοίκηση της ¨συντροφιάς του δαχτυλιδιού» δεν είναι αποτυχημένη. Ο καθένας, προφανώς, δικαιούται να έχει την άποψη του.

Το κίνημα νίκης του συνδυασμού ¨Δικαίωμα για Νέα Βέροια¨ πορεύεται δυναμικά και ενωτικά για τη μεγάλη αλλαγή προς όφελος των πολιτών του δήμου Βέροιας, για την ευημερία που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας, με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και την εθνική αξιοπρέπεια. Συμμαχούμε με τους πολίτες και τους κοινούς μας στόχους, υπηρετούμε ιδανικά, αρχές και αξίες, κοντά στη πατρίδα και τη θρησκεία μας, μακριά από τη διαπλοκή και τις υπόγειες διεργασίες σε βάρος του λαού.

Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα.

Απάντηση