ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ιωάννης Παπαγιάννης: Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας οφείλει να παραιτηθεί

Σχολιάζοντας την παρουσία του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας Πέτρου Τσαπαρόπουλου και άλλων δύο δημοτικών συμβούλων της παράταξης Βοργιαζίδη στην εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού «Πολίτες σε δράση», ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έξι μήνες πριν τις εκλογές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δύο ακόμη δημοτικοί σύμβουλοι φαίνεται πως εγκαταλείπουν την παραπαίουσα παράταξη του νυν δημάρχου. Τα πολιτικά τέκνα της κυρίας Ουσουλτζόγλου ακολουθούν πλέον διαφορετικούς πολιτικούς δρόμους. Είναι επιλογή τους και θα κριθούν, όπως όλοι μας, από τους δημότες.

Το μείζον, όμως, για τους πολίτες του δήμου μας δεν είναι οι πολιτικές φιλοδοξίες των επιγόνων: το ζήτημα είναι, πως ο κύριος Τσαπαρόπουλος οφείλει θεσμικά να υποβάλει άμεσα την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου. Είναι προφανές, πως η προεκλογική σύγκρουση Δημάρχου – Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου θα φέρει την απόλυτη ακυβερνησία και χάος στο Δήμο, εξέλιξη που επιβάλλεται να αποτραπεί με κάθε τρόπο.

Πρέπει να διαφυλάξουμε τη σοβαρότητα του Δημοτικού Συμβουλίου, να μην επιτρέψουμε να την μετατρέψουν κάποιοι σε πολιτική αρένα για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους, μικροπολιτικούς σκοπούς. Επιτέλους, σοβαρευτείτε…»

Απάντηση