ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κυριάκος Μπουκλάς στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και avena.gr.Το μεγαλύτερο πρόβλημα η γκετοποίηση που πραγματοποιείται στο 2ο και 6ο Δημοτικό

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάτοικοι του συνοικισμού Αγίου Γεωργίου στην Αλεξάνδρεια, μίλησε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του τοπικού ΠΑΟΚ και του πολιτιστικού συλλόγου ”Βλαχοφώνων η ”Δύναμη” Κυριάκος Μπουκλάς το πρωί της Τρίτης 6/11 στην ενημερωτική εκπομπή του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και avena.gr.

Ως πιο σημαντικό πρόβλημα επεσήμανε ο κ. Μπουκλάς την γκετοποίηση που πραγματοποιείται στο 2ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο της Αλεξάνδρειας, όπου εκεί με διαφορές προφάσεις και δικαιολογίες οι γονείς από άλλες περιοχές της Αλεξάνδρειας που τα παιδιά τους θα έπρεπε να φοιτούν στα συγκεκριμένα σχολεία τα παίρνουν από αυτά και τα εγγράφουν σε άλλα σχολεία της πόλης.

Ακόμη ο πρόεδρος την πικρία του εξέφρασε και για την αντιμετώπιση από τους  κατοίκους άλλων περιοχών της Αλεξάνδρειας προς τους ανθρώπους που κατοικούν στη συγκεκριμένη περιοχή τους οποίους θεωρούν ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Αρνήθηκε να δεχθεί ότι οι νεαροί που κυκλοφορούν με τα αυτοκίνητά τους μέσα στην πόλη με πολύ έντονη μουσική και μεγάλη ταχύτητα ότι είναι παιδιά της περιοχής τους, λέγοντας ότι από τα περισσότερα αυτά συμβάντα αυτοί που τα προξενούν είναι παιδιά από άλλες περιοχές που έρχονται στην πόλη και τις πράξεις τους αυτές τις χρεώνονται τα δικά τους παιδιά.

Τέλος μίλησε για την αγωνιστική πορεία της ομάδας, για τα σχέδιά του για τον πολιτιστικό σύλλογο,αλλά και για την υποψηφιότητά του στις Δημοτικές εκλογές χωρίς να ανακοινώσει με ποίον, μιας και όπως είπε η απόφαση αυτή θα παρθεί συζητώντας με φίλους και θα συναποφασίσουν.

Απάντηση