ΗΜΑΘΙΑΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Tι θα δούμε στο 4ο Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Ταινιών Αλεξάνδρειας; Δείτε τι είπαν η Μαρία Φλωροκάπη και ο Στέργιος Μίχος στον avena fm 977.

Η κα Μαρία Φλωροκάπη και ο κος Στέργιος Μίχος ήταν καλεσμένοι στον avena fm 977 & avena.gr και στην εκπομπή “ΑΝΩ ΚΑΤΩ” με τη Δέσποινα Καρέκλα και μίλησαν για το 4ο Φεστιβάλ μικρού μήκους ταινιών Αλεξάνδρειας.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα 29, 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας στις 21:30 μμ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Θα προβληθούν 33 διεθνείς και ελληνικές ταινίες εξαιρετικής παραγωγής από 1:30 μέχρι 20 λεπτά. Το φεστιβάλ προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο, που ενδιαφέρεται για τον κινηματογράφο.

Οι ταινίες μικρού μήκους είναι πολύ ιδιαίτερες και έχουν το δικό τους κοινό. Κάποιες από αυτές περνούν κοινωνικά μηνύματα σε πολύ μικρό διάστημα.

Στο 4ο Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Ταινιών Αλεξάνδρειας θα συμμετέχει η θεατρική ομάδα του δήμου Αλεξάνδρειας που θα παρουσιάσει ένα θεατρικό που θα αφορά την ιστορία του κινηματογράφου. Επίσης θα παρουσιαστεί μια έκθεση φωτογραφίας από 3 συντοπίτες και master class.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση