ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Γιάννης Ιερεμία στον avena fm 977 και στο avena.gr: “Τα εκατομμύρια δεν φέρνουν την ευτυχία.”

 

Καλεσμένος στον avena fm 977,στο avena.gr και στην WEB TV του σταθμού και συγκεκριμένα στην εκπομπή “ΑΝΩ ΚΑΤΩ” με τη Δέσποινα Καρέκλα ήταν την Τρίτη 26-6-2018 ο τραγουδιστής Γιάννης Ιερεμίας, ο οποίος μίλησε για όλα.

Εργάζεται ως επαγγελματίας τραγουδιστής εδώ και 10 χρόνια. Σε μικρότερη ηλικία έπαιζε επαγγελματικά μπάσκετ αλλά ύστερα από κάποιους τραυματισμούς δεν μπόρεσε να συνεχίσει και τελικά τον κέρδισε η μουσική. Συμπληρώνοντας και την 3η δεκαετία της ζωής του έχει διαπιστώσει ότι από τα 28 και μετά ένας άνδρας αποκτά διαφορετικό τρόπο σκέψης και διαφορετικές συνήθειες.

Σίγουρα, το ταλέντο το κληρονόμησε από τον πατέρα του Τέρη Ιερεμία, ο οποίος στην δεκαετία του ’60 και του ’70 γνώριζε μεγάλη επιτυχία. Παρόλα αυτά, όμως, όταν ο Γιάννης ξεκινούσε σε αυτόν τον χώρο ο πατέρα του δεν μπορούσε να τον βοηθήσει διότι οι επαφές του είχαν χαθεί. Οι συμβουλές του όμως ήταν και είναι σημαντικές.

Ακόμη, πιστεύει ότι σήμερα έχει χαθεί η προσωπική επικοινωνία εξαιτίας της μεγάλης επιρροής που ασκούν τα social media. O ίδιος χρησιμοποιεί τα social media περισσότερο για τη δουλειά του.

Συνηθίζει να γράφει μουσική όταν νιώθει χαρούμενος.

Αποδίδει την επιτυχία μιας σχέσης στην χημεία του ζευγαριού. 

Το νόημα της ζωής γι’ αυτόν η υγεία, η οικογένεια και τα παιδιά. Τα υλικά αγαθά δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία και όπως λέει και ο ίδιος “τα εκατομμύρια δεν φέρνουν την ευτυχία.”

Το καινούργιο του τραγούδι “έκλεψες την παράσταση” το οποίο έχει κυκλοφορήσει εδώ και έναν μήνα πάει πάρα πού καλά και ο κόσμος δείχνει να ανταποκρίνεται.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση