ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ευχαριστήρια επιστολή Μ.Κυτούδη.Πρώην προέδρου σχολικής επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας

ΚΥΤΟΥΔΗΣ

ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΜΟΣΧΟΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Προς όλους τους συνεργάτες της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

Όπως είναι γνωστό, στις 6 Νοεμβρίου 2017, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου και του μέλους της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κλείνοντας έτσι αναγκαστικά το κομμάτι της συνεργασίας μας.

Με την ευκαιρία αυτή, απευθύνομαι στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Σχολικών μονάδων, στο διδακτικό και υπηρετικό προσωπικό, στους γονείς και τους μαθητές των σχολείων και νηπιαγωγείων με ιδιαίτερη συγκίνηση αλλά και βαθιά ικανοποίηση για την αλληλοκατανόηση και την προσπάθεια που καταβάλαμε οργανωμένα όλοι μαζί, ώστε το δύσκολο έργο που είχαμε αναλάβει σε δύσκολους καιρούς να βρει τη δικαίωση που του αξίζει.

Ήταν μια συμπυκνωμένη εμπειρία για ‘μένα η αλληλεγγύη, τα θέματα οργάνωσης, η αγωνιστικότητα, η συνέπεια, η ανάληψη ευθύνης και οι σωστές ενέργειες όλων για την επιτυχία του τελικού στόχου, που ήταν η σωστή λειτουργία των Σχολικών μονάδων μέσα από τις μύριες αντιξοότητες.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την υπάλληλο της γραμματειακής υποστήριξης την κα Μοσχοτά Κρυστάλω για την κατάκτηση μιας νέας και ανώτερης ποιότητας λειτουργίας, με χαρούμενη όψη, πρόσχαρη διάθεση και προπαντός με πλήρη γνώση του αντικειμένου.

Αγαπητοί φίλοι,

Η πάλη μεταξύ ελευθερίας και εξουσίας είναι το εμφανέστερο χαρακτηριστικό σύμφωνα με το οποίο οι άνθρωποι κρίνουν και κρίνονται.

Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας χαιρετίσω κρίνοντας με μια προτίμηση που δίνει τη γενική κατεύθυνση των συναισθημάτων μου και η οποία λέει ότι με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσετε να αποδίδετε το εξαιρετικά ωφέλιμο έργο σας κρατώντας ψηλά τη σημαία της προσφοράς.

 

Με τιμή,

Κυτούδης Μόσχος

Απάντηση