ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Χρόνης Δαμνιανίδης:Η ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ έγινε συστημικό κόμμα.

Δεν μπορεί από την μια να καταγγέλλεις και από την άλλη να θέλεις να συγκυβερνήσεις.

Η  ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ έγινε συστημικό κόμμα.

θέλαμε ένα συνέδριο,θέλαμε αξιοκρατία,θέλαμε όλα να βγουν στην φόρα.Δυστυχώς όμως από τον κ.Λεβέντη υπήρξε σιωπή.

Ανέφερε εξηγώντας τους λόγους της αποχωρήσεις του από το κόμμα της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ο Χρόνης Δαμνιανίδης,το πρωί της Πέμπτης 15/6 στην ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ”του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7

Ακόμη αναφέρθηκε στο νεοσύστατο κόμμα ”ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος,λέγοντας ότι εκφράζει τον Κεντρώο και ότι με τον αρχηγό του Γιώργο Καρρά(Ανεξάρτητος Βουλευτής από το κόμμα της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ)τον οποίο θεωρεί ως έναν ειλικρινή και αξιόπιστο άνθρωπο θα μπορέσουν να πετύχουν αυτά τα οποία πρεσβεύουν ως χώρος και ως κόμμα.

Αναφέρθηκε ακόμη στην σημερινή κατάσταση που βρίσκεται η χώρα με έμφαση στην φυγή των νέων, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου ,λέγοντας ότι πρέπει να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας για να μείνουν οι νέοι στηνΕλλάδα,διαφορετικά θα έχουμε μια χώρα γερόντων.

Πρέπει να έχουμε ένα σταθερό θεσμικό πλαίσιο για να μείνουν πρώτα οι Ελληνικές επιχειρήσεις στον τόπο μας και μετά να έρθουν οι ξένοι.Αλλιώς πως θα μας εμπιστευθούν,είπε.

Ο Χρόνης Δαμνιανίδης ήταν στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στο νομό Ημαθίας στις εκλογές του 2015

Απάντηση