Η Ν.Δ. σε πανικό – Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας στον Τάσο Μπαρτζώκα

H N.Δ. ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ

O κ. Μπαρτζώκας  λέει  για την δύσκολη κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας. <<Αυτά είναι τα αποτελέσματα μιας Κυβέρνησης αδύναμης να δώσει προοπτική και επιζήμιας για το μέλλον της Χώρας και των πολιτών της>>   εκφράζεται σαν δημοσιογράφος αλλά  δυστυχώς για αυτόν είναι πολιτικό στέλεχος της  Ν.Δ.

Ποιος όμως κατέστρεψε την χώρα οικονομικά;  Ο ΣΥΡΙΖΑ, η  Ν.Δ., ή το ΠΑΣΟΚ;

ΙΔΟΥ Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μπορεί να μας πει  για τα 200 εκατομμύρια  που χρωστά η Ν.Δ. στον Ελληνικό  Λαό; Πότε θα τα επιστρέψει;

Για τις μίζες και τις προμήθειες,  τα λένε ήδη τα δικαστήρια SIMENSES .ΚΕΛΠΝΟ,ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΙΝΑΝ, ο συνεργάτης του Σαμαρά. Είναι πολύ μακρύς ο κατάλογος και πολλά τα λεφτά….. κ. Μπαρτζώκα

Ένα μόνο σοβαροφανές επιχείρημα είχε  το κόμμα σας, σαν εκφραστής της  νεοφιλελεύθερης πολιτικής. Την στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Το καταρρίψατε και αυτό  με τυμπανοκρουσίες  με τον επενδύτη Σαββίδη. Αυτόν που παρακαλούσατε για εθνικούς λόγους να πάρει την ΣΕΚΑΠ για να μην την πάρουν τούρκικα συμφέροντα.  Τώρα ζητάτε  να πληρώσει τα πρόστιμα από λαθρεμπορία που έκανε η διορισμένη δική σας διοίκηση, με επικεφαλής τον κ. Κοντό υπουργό της ΝΔ και τώρα πρόεδρου της <<ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ .>>

Η Ν.Δ. δεν είναι που κατήγγειλε  στους θεσμούς να μην κλείσει η συμφωνία για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Εκτός αν τους ζητούσε να μας επιβάλουν ποιο ήπια μέτρα για να σωθεί η ελληνική κοινωνία.

Τι λέει σήμερα η Ν.Δ. και ο αρχηγός της ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;

Μήνυμα προς εσωκομματικούς αντιπάλους : «Υπάρχει κεντρική γραμμή και δεν δέχομαι αποκλίσεις, δεν θα δεχθώ προσωπικές επιθέσεις και εκβιασμούς»

Απέδειξαν τα στελέχη της ΝΔ ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι η νομή του δημόσιου πλούτου προς όφελος δικό τους και προς όφελος των φίλων τους.

O λαός είναι  κυρίαρχος και μας γνωρίζει όλους, θα κρίνει.  Υπομονή μέχρι το 2019 και η αντιπαράθεση που θέλετε να προκαλέσετε, να την κάνετε  με πραγματικά  επιχειρήματα .

Χαμπίδης Δημήτριος  γεωπόνος

Μέλος Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Απάντηση