ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 17χρονη δέχτηκε 58 δαγκωματιές από αγέλη σκύλων

Θεσσαλονίκη: 17χρονη δέχτηκε 58 δαγκωματιές από αγέλη σκύλων

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή μητέρας μιας 17χρονης η οποία δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων οι οποίοι τη δάγκωσαν 58 φορές, στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα της κοπέλας περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε η κόρη της, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

«Ήταν ένα βράδυ γύρω στις 21:30, το παιδί βγήκε έξω. Η κόρη μου, φυσικά, τα λατρεύει τα ζώα, δεν είχε ποτέ πρόβλημα, ούτε να τα προκαλέσει, τίποτα», σημείωσε αρχικά η μητέρα της 17χρονης και συνέχισε: «Μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά γύρισε πίσω και είδε 15 σκύλους να πηγαίνουν κατά πάνω της. Κοίταξε να βρει κάποιον κάδο να ανέβει επάνω ή κάποιο αυτοκίνητο, αλλά δεν υπήρχε. Να τρέξει, φοβήθηκε, οπότε άρχισε να δέχεται τις δαγκωματιές της αγέλης, έχοντας τα χέρια της ψηλά, προσπαθώντας να μην πέσει και τη δαγκώσουν στο κεφάλι και τον λαιμό. Προσπαθούσε να πάει σε έναν κύριο που είχε δει λίγο πιο κάτω, σε ένα αυτοκίνητο, με σκοπό να τη δει και να τη βοηθήσει».

«Δεν έβγαινε φωνή, δεν μπορούσε να φωνάξει ‘βοήθεια’, είχε σοκαριστεί. Να είναι καλά αυτός ο άνθρωπος, όποιος και εάν είναι, πήγε, τη βοήθησε και πήγε την κόρη μου στο νοσοκομείο» είπε η μητέρα της κοπέλας.

 

 

 

Απάντηση