ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 έως την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία θα προχωρήσει σε ασφαλτικές εργασίες στα παρακάτω σημεία:

Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης- Έδεσσας) στο ρεύμα προς Έδεσσα και συγκεκριμένααπό τη γέφυρα Ελευθερίου-Κορδελιού της Εθνικής Οδού έως την είσοδο της Χαλκηδόνας σε διάφορα τμήματα με εναλλάξ αποκλεισμό των δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και αριστερή – όχι ταυτόχρονη).
Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης Έδεσσας) στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη (περί της Χ.Θ. 5+900,00) σε διάφορα τμήματα με εναλλάξ αποκλεισμό των δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και αριστερή – όχι ταυτόχρονη).
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 έως την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

 

Απάντηση