ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Εδώ και τώρα: απόψε στις 21:00 με καλεσμένους Κ. Ρίζο, Π. Κολοθά και Α. Κωνσταντίνου

Στην κοινωνική εκπομπή Εδώ και τώρα απόψε το βράδυ στις 21.00 θα είναι καλεσμένοι:

ο Κώστας Ρίζος, υπεύθυνος του ΚΕΠ Υγείας Δ. Βέροιας, ιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος, ο οποίος θα μιλήσει για τα διαδικτυακά σεμινάρια που οργάνωσαν το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου Βέροιας και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας- Υγείας- Εθελοντισμού, με θέμα «Κατάθλιψη εν μέσω Covid 19, Ζώντας με την κατάθλιψη – Μορφές θεραπείας» και πραγματοποιήθηκαν από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με την Ψυχολόγο Σμαράγδα Χρηστάκη, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, καθώς επίσης θα ενημερώσει για τις διαδικασίες διενέργειας δωρεάν μαζικών δειγματοληψιών (rapid tests) για την ανίχνευση κορονοϊού και τα κρούσματα στο Δήμο Βέροιας.

Καλεσμένη θα είναι επίσης η ειδικοί παιδαγωγός απο τα Παιδιά της Άνοιξης Παυλίνα Κολοθά, η οποία θα μιλήσει για τον αυτισμό.

Και η Αναστασία Κωνσταντίνου, βιβλιοθηκονόμος, προϊσταμένη Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Ναούσης, η οποία θα κάνει λόγο για την εκδήλωση με θέμα ” Οι βιβλιοθήκες της Μακεδονίας τιμούν την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση”

Παρακολουθήστε την εκπομπή στις 21:00 στη web tv στο Facebook στην σελίδα “Avena fm 97,7” στα fm στους 97,7 ή στο avena.gr πατώντας “Ακούστε ζωντανά “

 

Απάντηση