ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Δυστύχημα με δέκα νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Δυστύχημα με δέκα νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες

Το πολύνεκρο δυστύχημα έγινε τη νύχτα κοντά στον κόμβο του Αρδανίου – Ο οδηγός του οχήματος που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα έχασε τον έλεγχο – Μάχη για τη ζωή τους δίνουν οι δύο τραυματίες στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στον κόμβο Αρδανίου, στην Αλεξανδρούπολη, μετά από εκτροπή ΙΧ αυτοκινήτου που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα,  προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση υπό κατασκευής διοδίων και ο οδηγός του οποίου έχασε τον έλεγχο υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες.

Από το δυστύχημα δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ δύο σοβαρά τραυματισμένοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το όχημα εμπλέκεται σε παράνομη διακίνηση μεταναστών, ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από διερχόμενο πολίτη.

Σημειώνεται ότι στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες απεγκλώβισαν δύο τραυματίες και άλλα οκτώ άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους. Δύο ακόμα άτομα εντοπίστηκαν σε χωράφι πλησίον του δυστυχήματος, καθώς φαίνεται να εκσφενδονίστηκαν από τη σύγκρουση. Άπαντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο πλησιέστερο νοσοκομείο της περιοχής.

Στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

 

Απάντηση