ΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΥΓΕΙΑΣ

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε πως είναι θετική στον κορονοϊό!

Τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας αυξάνονται συνεχώς με ταχύτατους ρυθμούς.

Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται και Έλληνες celebrities αφού μετά τη Χριστίνα Μπόμπα τώρα και η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως είναι θετική στον κορονοϊό.

Η παρουσιάστρια μέσω μιας ανάρτησης που έκανε πριν λίγα λεπτά στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως αν και δεν έχει κάποιο σύμπτωμα, υποβλήθηκε στο τεστ καθώς άτομο από το περιβάλλον της είχε διαπιστωθεί πως είχε προσβληθεί από τον ιό και τελικά αποδείχθηκε πως το ίδιο συνέβη και σε εκείνη.

Το μήνυμα της Φαίης Σκορδά για τον κορονοϊό

“Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς, αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό. #μένουμε_σπίτι” έγραψε η παρουσιάστρια.

Δείτε την ανάρτησή της Φαίης Σκορδά για τον κορονοϊό:

Comment here