ΙΣΤΟΡΙΚΑΠΑΙΔΕΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τον Δάσκαλο που συγκίνησε όλη την Ελλάδα κάνοντας παρέλαση με την μια μαθήτρια του σχολείου, φιλοξένησε το ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7.(βίντεο)

Τον Δάσκαλο που συγκίνησε όλη την Ελλάδα κάνοντας παρέλαση με την μια μαθήτρια του σχολείου, φιλοξένησε το ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7.

Τον Ιγνάτιο Κακαρώνη δάσκαλο του δημοτικού σχολείου Απόλλωνα Νάξου φιλοξένησε το πρωί της Τρίτης 29/10 η εκπομπή ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ του Ράδιο AVENA 97,7 και avena.gr.

Ο κύριος Κακαρώνης είναι ο δάσκαλος που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, κάνοντας παρέλαση μαζί με την μοναδική 9χρονη μαθήτρια του σχολείου Ευφραιμίνα Ανδρή και απασχόλησε πολλά ΜΜΕ της χώρας πανελλαδικής εμβέλειας.

Μας είπε λοιπόν ότι η μικρή ήθελε να κάνει παρέλαση και ότι ένιωσε πολύ υπερήφανη και ενθουσιασμένη και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα των συγχωριανών της.

Ακόμη μας μίλησε για τις δυσκολίες που συναντά ένας εκπαιδευτικός ευρισκόμενος σε μία απομακρυσμένη περιοχή της χώρας και ότι ο ίδιος αισθάνθηκε μεγάλη συγκίνηση από τον τρόπο αντιμετώπισης των κατοίκων.

Το δε χωριό βρίσκεται απομακρυσμένο από την υπόλοιπη κατοικημένη περιοχή της Νάξου και κατοικείται από 20 περίπου οικογένειες.

Απάντηση