ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΟΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ….Απίστευτο βίντεο: Tρεις νεκροί από επεισόδια οπαδών… της ίδιας ομάδας στο Μαρόκο

Τα επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ φιλάθλων που ανήκουν σε δύο διαφορετικούς συνδέσμους της ίδιας ομάδας και είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον άλλων 50

Τα επεισόδια στα γήπεδα συνήθως γίνονται μεταξύ οπαδών αντιπάλων ομάδων, όμως στο Μαρόκο έχουν ακόμα πιο… εξεζητημένα γούστα. Και οι οπαδοί της ομάδας Raja de Casablanca συνηθίζουν να χτυπιούνται μεταξύ τους, ακόμα και όταν (ή μάλλον κυρίως όταν) η ομάδα τους τα πηγαίνει πολύ καλά.

Όπως ακριβώς έγινε και στο συγκεκριμένο ματς, όπου η Casablanca κέρδιζε με 2-1 τον αγώνα. Για να το «γιορτάσουν» οι οπαδοί της ομάδας αποφάσισαν να ξεδώσουν σε μεταξύ τους αψιμαχίες, οι οποίες σύντομα πήραν έκταση και εξελίχθηκαν σε γενικευμένη σύρραξη.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, η βία είναι πραγματικά πέρα από κάθε περιγραφή, εξ ου και τα οδυνηρά της αποτελέσματα: Τρεις νεκροί, πάνω από 50 τραυματίες, πολλές ζημιές μέσα και έξω από το γήπεδο με δεκάδες αυτοκίνητα και καταστήματα κατεστραμμένα.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται επεισόδια μεταξύ φιλάθλων της Casablanca καθώς υπάρχει μεγάλη έχθρα μεταξύ δύο συνδέσμων της ομάδας (των Green Boys και των Ultras Eagles), η οποία εκφράζεται σε κάθε περίπτωση είτε μέσα είτε έξω από το γήπεδο. Πέρσι σε αντίστοιχα επεισόδια είχε υπάρξει ακόμα ένας νεκρός ενώ το 2013 πάνω από 200 άτομα είχαν συλληφθεί από την αστυνομία σε επεισόδια σε αγώνα με την ομάδα του Ραμπάτ.

Απάντηση