Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ…Εκτός ΝΔ ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοινώθηκε πως «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος» μετά τις τελευταίες του δηλώσεις – Η απάντησή του με… αρβανίτικο τραγούδι

«Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της Νέας Δημοκρατίας». Με αυτές τις λέξεις το Γραφείο Τύπου της ΝΔ ανακοίνωσε τη διαγραφή του γνωστού δικηγόρου από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είχε προηγηθεί αίτημα για την αποπομπή του από την Όλγα Γεροβασίλη, καθώς ο Φαήλος Κρανιδιώτης είχε δηλώσει πως πρέπει να εκτελεστεί ο Γιάννης Μουζάλας!

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της Νέας Δημοκρατίας».

Τη διαγραφή του Φαήλου Κρανιδιώτη σχολίασε στο twitter και ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Η απάντηση του Κρανιδιώτη στη διαγραφή του από τη ΝΔ

Λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, ο Φαήλος Κρανιδιώτης «χτύπησε» και πάλι μέσω της σελίδας του στο Facebook, σχολιάζοντας την κίνηση της Συγγρού με ένα τραγούδι αρβανίτικο. «Θα σου κόψω της κοτσίδες» είναι ο τίτλος του παραδοσιακού άσματος σε ερμηνεία Γιώργου Μαργαρίτη, που ανήρτησε ο δικηγόρος στο προφίλ του και το οποίο συνόδευσε με τη φράση: «Αφιερωμένο με Μαυρομματαίικους χαιρετισμούς. Η πολιτική θέση αύριο στο Αntinews».

Απάντηση