Στη Λέσβο το απόγευμα για τους πρόσφυγες η Αντζελίνα Τζολί

Έχει ζητηθεί άδεια για προσγείωση λιαρ τζετ από το Λίβανο στο αεροδρόμιο του νησιού για τις 8 το βράδυ της Τρίτης

Στη Λέσβο προκειμένου να βρεθεί κοντά στους πρόσφυγες, αναμένεται το απόγευμα, σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η  Αντζελίνα Τζολί.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί άδεια για προσγείωση λίαρ τζετ από το Λίβανο στο αεροδρόμιο του νησιού για τις 8 το βράδυ. Σημειώνεται ότι η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται σήμερα στον Λίβανο, από όπου δόθηκαν και φωτογραφίες της στη δημοσιότητα.

Τοπικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η διάσημη ηθοποιός μαζί με τους συνοδούς της θα κατευθυνθεί στη Σκάλα Συκαμιάς, τη Μόρια και το Καρά-Τεπέ για να δει από κοντά την κατάσταση στην οποία ζουν οι περισσότεροι από 5.000 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο νησί.

Τη Τζολί κατά τις πληροφορίες του Lesvospost.com θα συνοδεύει τηλεοπτικό συνεργείο από την Αμερική με την διάσημη ηθοποιό να αναχωρεί από το νησί την Τετάρτη.

Η Αντζελίνα Τζολί είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες έχει επισκεφθεί κατ’ επανάληψη χώρες όπως τον Λίβανο, την Ιορδανία, την Τουρκία και τη Συρία, με την ιδιότητά της αυτή.

Απάντηση