Αλεξανδρούπολη: Χαροπαλεύει πεντάχρονο αγόρι θύμα ξυλοδαρμού

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 17:00 το απόγευμα- Η μητέρα του φέρεται να έχει κατονομάσει τον δράστη, που είναι ένας 35χρονος μουσουλμάνος και γνωστός τοξικομανής

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι άνδρες της Αστυνομίας στην Αλεξανδρούπολη για να εντοπίσουν έναν άνδρα ο οποίος -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- ξυλοκόπησε τόσο άγρια ένα 5χρονο αγοράκι, ώστε δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο της πόλης!

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε από την περιοχή της Άβαντος στο νοσοκομείο στις 17:00 το απόγευμα, από τη μουσουλμάνα μητέρα του και έναν άνδρα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι σε πολύ κακή κατάσταση έχει υποστεί εκτεταμένες σωματικές βλάβες και η ζωή του κυριολεκτικά κρέμεται από μια κλωστή! Η μητέρα του έχει ήδη δώσει κατάθεση στην Ασφάλεια και φέρεται να έχει κατονομάσει τον δράστη.

Πρόκειται για έναν 35χρονο, επίσης μουσουλμάνο και γνωστό τοξικομανή, για τον εντοπισμό του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων σε όλη την περιοχή.

Ωστόσο, ως τώρα δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη του.

Στιγμιότυπο από τη μεταφορά του παιδιού στο χειρουργείο

Πηγή φωτογραφίας: e-evros.gr

Απάντηση