Απονομή κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου του νομού Ημαθίας του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής κυπέλλου στην

πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 από τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα Αναστασία Μαυρίδου και τον Υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής Ημαθίας,  κο Χαρίλαο Καμπουρίδη.

Η κα Μαυρίδου συνεχάρη τους αθλητές που με τον αέρα των πρωταθλητών παρέλαβαν τα διπλώματα και το κύπελλο αλλά και τον Υπεύθυνο Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής, κο Στεργιούλα Χρήστο.

Η ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας ανακυρήχθηκε πρωταθλήτρια του νομού Ημαθίας στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου για το σχολικό έτος 2015-2016.

Η Διευθύντρια και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων (ΟΕΣΑ) Ημαθίας, θεώρησε άξια όμως,  συγχαρητηρίων και την ευγενή άμιλλα, τον αλληλοσεβασμό και το πάθος για τη νίκη που κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και τόνισε στην ομιλία της ότι το σύνθημα στον αθλητισμό είναι : « Χάσουμε-Κερδίσουμε,-Χειροκροτάμε».  Επίσης, ευχήθηκε στην πρωταθλήτρια ομάδα επιτυχή πορεία έως το Final Four της διοργάνωσης που έχει αναλάβει η ΔΔΕ και η ΟΕΣΑ Ημαθίας.

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας,  κος Παντής Βαπτιστής συνεχάρη για άλλη μια φορά τους μαθητές του σχολείου του και ευχαρίστησε τη Διευθύντρια για την παρουσία της και την στήριξη της στα σχολικά αθλητικά δρώμενα.

 

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη τους επιτυχία!!!

Απάντηση