10 συμβουλές ομορφιάς

Οι συμβουλές ομορφιάς είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες και βοηθάει πολύ να τις διαβάζουμε συχνά για να τις εφαρμόζουμε! Πολλές φορές η καθημερινότητα δε μας επιτρέπει να φροντίσουμε τον εαυτό μας όσο πρέπει, γι’ αυτό αν έχουμε στο νου μας μερικά beauty tips ίσως να είναι πιο εύκολο να περιποιηθούμε το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα μας!

1. Μη φοράτε make up αλλά προτιμήστε για καθημερινή χρήση μια μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα. Θα δώσει μια πιο φυσική όψη στο δέρμα σας και σίγουρα δεν επιβαρύνει τόσο την επιδερμίδα.
2. Επίσης έχετε αντηλιακή προστασία και φυσικό βελούδινο αποτέλεσμα μαζί!
3. Για το ρουζ επιλέξτε μια απόχρωση σε ροδακινί ή ροζ για πιο ανοιχτά δέρματα. Αυτά τα χρώματα σας κάνουν πιο νέες και σας γλυκαίνουν!
4. Για τα μάτια αποφύγετε τα έντονα χρώματα και πάρτε σκιές σε γήινες αποχρώσεις που θα δημιουργήσουν ένα ωραίο και natural αποτέλεσμα!Προσοχή στη χρήση της μάσκαρας. Βάλτε λίγο και όχι πολύ γιατί θα σας κάνει να φαίνεστε ταλαιπωρημένες!
5. Αφήστε τα χείλια σας σε φυσικές αποχρώσεις και απλώς αναδείξτε τα με ένα απαλό κραγιόν ή lip gloss χωρίς να τα τονίσετε πολύ.
6. Μη χτενίζετε τα μαλλιά σας όταν είναι βρεγμένα παρά μόνο όταν είναι στεγνά! Οπότε χτενίστε τα πριν λουστείτε για να μη μπερδευτούν πολύ και αφού τα στεγνώσετε τότε απαλά περάστε τα με μια βούρτσα!
7. Εάν έχετε ραγάδες κάντε μασάζ καθημερινά με αμυγδαλέλαιο ή βούτυρο κακάο! Θα απαλύνει την εμφάνισή τους!
8. Απολέπιση δε χρειάζεται μόνο το πρόσωπο αλλά και τα χέρια μας! Τρίψτε τα χέρια σας 2-3 φορές την εβδομάδα με κάποιο scrub. Επίσης να φοράτε αντηλιακό για να μην κάνετε πανάδες και να μη γεράσουν εύκολα!
9. Επιχείριση λαιμός: Καθαρίστε καθημερινά το λαιμό σας όπως κάνετε και στο πρόσωπο και απλώστε ενυδατική αντιρυτιδική κρέμα με κινήσεις προς τα πάνω! Καθώς απλώνετε την κρέμα κάντε κι ένα ελαφρύ μασάζ για να τονώσετε την περιοχή!
10. Για τα νύχια σας απλώστε λίγο ζεσταμένο φυτικό λάδι και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά. Έπειτα κάντε λίγο μασάζ και απολαύστε την ενυδάτωση! Επίσης εάν θέλετε να τα δυναμώσετε κι άλλο σπάστε ένα αυγό, χτυπήστε καλά τον κρόκο και βουτήξτε μέσα τα νύχια σας για 10 λεπτά περίπου. Έπειτα ξεπλύντε τα καλά!

 

Απάντηση