Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΛΛΑΑΑ…..Ξύπνησε από κώμα 8 μηνών και αποκάλυψε ότι την χτύπησε ο «ήρωας» φίλος της

Απίστευτη ανατροπή στο love story που συγκίνησε όλη την Κίνα!

Μια ιστορία από την Κίνα, βγαλμένη από σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, κάνει τον γύρο του κόσμου.

Μια 22χρονη γυναίκα, η Lin Yingying, βρισκόταν σε κώμα για 8 μήνες, μετά από χτύπημα στο κεφάλι της. Όλο αυτό το διάστημα ο 25χρονος σύντροφός της, Liu Fenghe βρισκόταν συνεχώς δίπλα της, ενώ είχε ανακηρυχθεί «ήρωας» από τα τοπικά ΜΜΕ, καθώς είχε ξοδέψει περισσότερα από 27.000 ευρώ για την περίθαλψη της αγαπημένης του.

Ο ίδιος, μάλιστα, έκανε δηλώσεις αιώνιας αγάπης, επιμένοντας πως θα έμενε στο πλευρό της κοπέλας του για πάντα, ενώ είχε ξεκινήσει εκστρατεία προς τιμήν της για να δανειστεί χρήματα για τη νοσηλεία της. Η ιστορία αγάπης του νεαρού ζευγαριού είχε γίνει διάσημη στη κινεζική πόλη Dalian, όπου το ζευγάρι διέμενε.

Η 22χρονη κοπέλα, ωστόσο, ξύπνησε από το κώμα και σόκαρε τους πάντες, όταν αποκάλυψε πως ο ένοχος για το χτύπημα που την έριξε σε κώμα ήταν το αγόρι της. Η ίδια, μάλιστα, δήλωσε προς έκπληξη όλων πως ο Fenghe την είχε ξαναχτυπήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Πιο αναλυτικά, ο πατέρας της Yingying αποκάλυψε ότι η κόρη του του υποστήριξε αρκετό καιρό αφότου ξύπνησε από το κώμα πως ο σύντροφός της την χτύπησε στο κεφάλι με ένα τηγάνι, επειδή εκείνη είχε κάψει το ψωμί στον φούρνο που διατηρούσαν. Παρ’ όλα αυτά η άτυχη κοπέλα δεν είπε την αλήθεια αμέσως μόλις συνήλθε, καθώς φοβόταν την αντίδραση του 25χρονου, ο οποίος στο παρελθόν είχε απειλήσει τη ζωή της. Η ίδια, μάλιστα, δήλωσε πως ο Fenghe δεν έμεινε στο πλευρό της από αγάπη αλλά λόγω των τύψεων που τον βασάνιζαν.

Ο πατέρας της 22χρονης, μετά την αποκάλυψη της κόρης του, έχει απευθυνθεί στην αστυνομία.

Απάντηση