Βεσυρόπουλος: ‘Όλοι μαζί, θα δώσουμε τη μάχη για να ξαναγίνει η Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη’

Ο Βουλευτής Ημαθίας  της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας:
«Η Νέα Δημοκρατία γύρισε σελίδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που συμμετείχαν σε αυτή την ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία και δυνάμωσαν με τη συμμετοχή τους τη Νέα Δημοκρατία. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι στην επόμενη μέρα, είμαστε όλοι μαζί.
Θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για να ξαναγίνει η Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη, να αποτελέσει την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση απέναντι στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Θερμά συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, που πήρε την εντολή από τους πολίτες να οδηγήσει τη Νέα Δημοκρατία στη νέα εποχή.
Η δήλωση του, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, αποδεικνύει την προσήλωση του στην ενότητα της Παράταξης αλλά και στις φιλελεύθερες ιδέες.
Με βαθιές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, με λιγότερο Κράτος και λιγότερους φόρους η Χώρα μπορεί να αλλάξει.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τη στήριξη όλων των φίλων και των μελών της Παράταξης, όποια επιλογή και αν έκαναν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου.
Όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε μια κυβερνητική πρόταση με δομικά στοιχεία, την ειλικρίνεια, το ρεαλισμό και μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες».

Απάντηση