Σοκ: Γιατρός ρίχνει νεκρό με μια γροθιά έναν ασθενή του

Προηγήθηκε ο άγριος ξυλοδαρμός φίλου του 56χρονου θύματος – Το θύμα φέρεται προηγουμένως να έχει κλωτσήσει μια νοσοκόμα εξοργίζοντας τον γιατρό

Τη σοκαριστική στιγμή του θανάτου ενός άνδρα από τη γροθιά ενός γιατρού κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη Ρωσία.

Το βίντεο ξεκινά με έναν άνδρα – σύμφωνα με τους συγγενείς του πρόκειται για τον 56χρονο Γεβγένι Μπαχτίν – να βρίσκεται στην αίθουσα αναμονής ενός ιατρείου.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης ο 56χρονος νωρίτερα είχε κλωτσήσει μια νοσοκόμα. Η ενέργειά του αυτή φαίνεται ότι πυροδότησε την οργή του γιατρού Ίλια Ζελεντίνοφ, ο οποίος μπαίνοντας στον χώρο σπρώχνει τον 56χρονο μέσα στην αίθουσα εξέτασης. Η κίνησή του αυτή, όπως φαίνεται στα πλάνα, εξόργισε έναν φίλο του 56χρονου που «ζήτησε το λόγο» από το γιατρό προκαλώντας την έκρηξη του που μεταφράστηκε σε ανηλεές γρονθοκόπημα. Κάποια στιγμή ο 56χρονος προσπαθεί να σώσει τον φίλο του από τις γροθιές του Ζελεντίνοφ αλλά αντίθετα δέχεται μια γροθιά στο κεφάλι που όπως προέκυψε αποδείχθηκε μοιραία. Στα πλάνα φαίνεται ο γιατρός να φεύγει από το χώρο για να επιστρέψει λίγα λεπτά αργότερα όταν και πλέον έχει αντιληφθεί ότι ο Μπαχτίν δεν έχει τις αισθήσεις του. Παρά τις προσπάθειές του, όμως, ο 56χρονος κατέληξε.

Τώρα η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την υπόθεση με τον γιατρό σε πρώτη φάση να κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας

Απάντηση