Τα ζώδια θα σου πουν πως θα τον κάνεις να σε θελει τρελά!

Κριός

Να είστε τολμηροί. Μια ανίσχυρη καρδιά ποτέ δεν κέρδισε ένα Κριό, άντρα ή γυναίκα. Αφήστε τους να καταλάβουν πόσο τους θαυμάζετε από την αρχή. Αισθάνονται ότι το αξίζουν. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε, αφού μπορούν να εντοπίσουν κάθε είδους ανειλικρίνεια. Μην κρατήσετε την κουβέντα σε χαμηλό επίπεδο, καθώς οι Κριοί θεωρούν τον εαυτό τους διανοούμενο.
Θέματα για συζήτηση: Θέατρο, μουσική, πολιτική, ιστορία, τέχνη, φιλοσοφία, αθλητισμός. Οι Κριοί ασχολούνται πολύ με τον αθλητισμό. Πηγαίνετε σε ένα αθλητικό γεγονός. Αν δεν γνωρίζετε πολλά για το παιχνίδι, αφήστε τους να σας το εξηγήσουν. Θα το κάνουν με έναν τρόπο ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Μιλήστε τους για τα αλήθεια σας. Δεν υπάρχει τίποτα που να τους αρέσει περισσότερο από το να ζητάτε τη συμβουλή τους. Έχουν όλες τις απαντήσεις για οποιαδήποτε κατάσταση.
Σημαντικό: Ποτέ μην υπαγορεύετε σε έναν Κριό τι να κάνει. Αν θέλετε να βάλετε μια ιδέα στο κεφάλι τους, κάντε το με τρόπο που να πιστέψουν πως τη σκέφτηκαν οι ίδιοι….
 
 
Ταύρος
Οι Ταύροι δεν πρόκειται ποτέ να βιαστούν. Τους αρέσει πάντα να βασίζονται σε σταθερά θεμέλια. Αυτό μπορεί να απαιτεί αυτοσυγκράτηση και υπομονή, αλλά αυτές είναι οι αρετές που οι Ταύροι εκτιμούν.
Συμβουλή: Η πρώτη κίνηση είναι στο χέρι σας. Ο Ταύρος είναι πολύ αργός για να αποφασίσει να κάνει κίνηση, και η ευκαιρία θα εξαφανιστεί αν δεν πάρετε την πρωτοβουλία.
Δείξτε τους πως σας αρέσει η συντροφιά τους, και προσπαθήστε να τους διασκεδάσετε. Αυτοί οι ήσυχοι και βολικοί άνθρωποι ανταποκρίνονται σε εκείνους που τους προκαλούν γέλιο. Θα ανακαλύψετε πως είναι γοητευτικοί, ενδιαφέροντες και καλοί ακροατές.
Αν ταΐζετε έναν Ταύρο, κάντε το σωστά, και μην τσιγκουνευτείτε πρωτοτυπία.
Θέματα για συζήτηση: τα χρήματα και η αναφορά σε βραβεία που ίσως έχετε κερδίσει, είναι από τις πιο φανταστικές συζητήσεις.
Μην μονοπωλήσετε τη συζήτηση. Μόλις ο Ταύρος ξεκινήσει να μιλάει, δεν θα θέλει να σταματήσει. Επαινέστε τους για το σπίτι τους, το αυτοκίνητο τους, τα ρούχα τους, τα κοσμήματά τους, το καλό τους γούστο, και πάνω απ ‘όλα, γι’ αυτούς. Η ανθεκτικότητα και η σταθερότητα είναι ιδιότητες που θα προσελκύσουν ένα Ταύρο. Οι προσδοκίες τους είναι υψηλές. Είναι αισθησιακοί και με πολύ πάθος. Βελούδινα ή μεταξωτά σεντόνια, αρώματα, αναμμένα κεριά, και πολιτική θα τους εμπνεύσουν να κάνουν έρωτα με μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
Οι αισθησιακοί και εκφραστικοί εραστές, Ταύροι, εκφράζουν ένα ισχυρό αλλά εύθραυστο πάθος υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Η αναζήτησή τους για μια σχέση που μπορεί να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου μπορεί να τους κρατήσει σε μια σχέση, ακόμα και αν νιώσουν αισθήματα για κάποιον άλλον. Η ιδέα του να χάσουν κάποιον που αγαπούν μπορεί να τους καταστρέψει, και αν βρίσκονται σε μια αβέβαιη σχέση, τα γενέθλιά της ζήλιας είναι σημάδι πως η αυτοπεποίθησή τους απειλείται.
Δίδυμοι

Είναι γνωριμία υψηλού επιπέδου. Τα ενδιαφέροντα των Διδύμων είναι πολλά αλλά όχι με βάθος- ξέρουν πολλά για τα πάντα , αλλά όχι τα πάντα για καθετί. Εάν ξέρετε ένα πράγμα πολύ καλά, θα τους εντυπωσιάσει. Στους Δίδυμους αρέσει να περνούν τους φίλους τους ή τον εραστή τους από κάποιο είδος τεστ IQ. Αν to περάσετε, είστε ευπρόσδεκτοι. Βιβλία, μουσική, τέχνη, πολιτική- οι Δίδυμοι ενδιαφέρονται για όλα. Προσέξτε να μην δείξετε πως είστε συντηρητικοί. Οι Δίδυμοι το μεταφράζουν ως βαρετό. Να είστε ειλικρινείς για οποιοδήποτε θέμα.
Οι Δίδυμοι θαυμάζουν την ειλικρίνεια και την τιμιότητα, ενώ μια καλή ανταλλαγή απόψεων, ακόμη και αντίθετων, μπορεί να είναι ένα γερό θεμέλιο για καλύτερη γνωριμία. Μην ανταγωνιστείτε την ευστροφία τους, εκτός αν είστε βέβαιοι ότι έχετε τα κατάλληλα λεκτικά πυρομαχικά. Οι Δίδυμοι χρησιμοποιούν τα λόγια ως όπλα. Επίσης, λατρεύουν οποιονδήποτε μπορεί να τους κάνει να γελάσουν.
Καλύτερο θέμα συζήτησης: οι Δίδυμοι απολαμβάνουν πνευματικές συζητήσεις, αλλά τους αρέσουν τα ανέκδοτα με διάσημους, με περίπου διάσημους ή απλά με γνωστούς- Οι Δίδυμοι λατρεύουν το κουτσομπολιό.
Καλύτερα δώρα: τα βραχιόλια και τα δαχτυλίδια θα στολίζουν υπέροχα τα εκφραστικά χέρια τους. Ή κάτι για την τόνωση του πολυάσχολου μυαλού τους: βιβλία, παιχνίδια, πάζλ, το τελευταίο λεξικό ..
Η εύρεση ενός μόνο ατόμου για την κάλυψη των αναγκών τους σε μια σχέση μπορεί να φαίνεται αδύνατο δεδομένου ότι είναι πιο εύκολο να έχουν πολλούς φίλους, οι οποίοι συμπληρώνουν τα διαφορετικά επίπεδα των αναγκών τους. Πριν αποφασίσουν να δεσμευτούν, θα ψάξουν μέχρι να βρουν ένα πρόσωπο που μπορεί να τους προσφέρει τη πνευματική σύνδεση που ποθούν ενθαρρύνοντας παράλληλα την αίσθηση της προσωπικής ελευθερίας.
Μπορούν να είναι εξαιρετικοί σύντροφοι, αλλά μπορεί να δυσκολευτούν στο να εκφράσουν τα βαθιά συναισθηματικά ζητήματα που τους απασχολούν. Ωστόσο, από τη στιγμή που συναντήσουν ένα μυαλό σαν το δικό τους, εύκολα βγάζουν την συναυλίες που νιώθουν στη φόρα. Ως ζώδιο του Αέρα, υπάρχει μια φινέτσα στο τρόπο που προσεγγίζουν την αγάπη. Θα επιδιώξουν σε έναν σύντροφο πνεύμα και ποικιλία σε συνδυασμό με ευγένεια.
Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι ως προς τον θαυμασμό, καθώς και ως προς την κριτική. Αφήστε τους να καταλάβουν με άμεσο τρόπο το πόσο τους θαυμάζετε. Τίποτα δεν θα κάνει τους Καρκίνους να νιώσουν πιο άνετα από την ζεστασιά της έγκρισης. Διαλέξτε ένα προτέρημα και συγχαρείτε τους για αυτό. Μην είστε ανειλικρινής, καθώς οι Καρκίνοι μπορούν να το καταλάβουν αμέσως. Δείξτε στους Καρκίνους την ήπια πλευρά του χαρακτήρα σας.
Οι Καρκίνοι ανταποκρίνονται στη ρομαντική, έντονα μελωδική μουσική, και απολαμβάνουν βιβλία και όπερα. Είναι πολύ προσεκτικοί όταν πρόκειται να δεσμευτούν. Προσπαθούν να αποφύγουμε την απάντηση του ναι ή του όχι. Συμβουλή: Όσο περισσότερο καθυστερούν, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να απαντήσουν θετικά.
Θέματα για συζήτηση: Σας ενδιαφέρουν οι φιλανθρωπίες; Μιλήστε γι ‘αυτό. Ή τα παιδιά; Συζητήστε το με έναν Καρκίνο.
Ή συζητήστε ένα πραγματικό πρόβλημα που σας ενοχλεί. Στη συνέχεια θα σας δείξουν την καλύτερη πλευρά τους: τη συμπάθειά τους και την ικανότητα να δίνουν εποικοδομητικές συμβουλές. Οι αληθινοί Καρκίνοι αργά ή γρήγορα βρίσκουν κάποια αιτία για να αισθανθούν πληγωμένοι. Η μνήμη τους κατοικεί στο παρελθόν και τους υπενθυμίζει συνεχώς παλιές πληγές. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, πως όταν είναι ερωτευμένοι, το πάθος και η αφοσίωσή τους είναι ξεκάθαρα.
Ωστόσο, μέχρι να βρουν ένα σύντροφο άξιο της εμπιστοσύνης τους, στέλνουν ανάμικτα μηνύματα σε όσους ενδιαφέρονται, προσπαθώντας να κρατήσουν ασφαλή την καρδιά τους. Τα παλιά τους γενέθλιά τραύματα μπορεί να έχουν δημιουργήσει έναν τοίχο, ο οποίος δύσκολα πέφτει ακόμα και αν το θέλουν. Με το σωστό άνθρωπο, έχουν την ικανότητα να απολαύσουν μια σχέση που ωριμάζει μέσα από την αμοιβαία κατανόηση και φροντίδα.
Λέων

Μπορείτε πάντα να κερδίσετε κάποιον που είναι γεννημένος κάτω από αυτό το ζώδιο, αρκεί να του δείξετε από τις πράξεις σας, την προσοχή σας, και τα ασταμάτητα κομπλιμέντα σας ότι τον θαυμάζετε απελπισμένα και ολοκληρωτικά . Οι Λέοντες ποτέ δεν σκέφτονται πως τα κομπλιμέντα είναι υπερβολικά. Ένας άλλος τρόπος να εντυπωσιάσετε έναν Λέοντα: Να είστε αστείοι. Λατρεύουν την ψυχαγωγία.
Παρακολουθείστε ένα πολιτιστικό γεγονός, πηγαίνετε σε ένα πάρτι που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας γκαλερί, ή μια διάλεξη από έναν συγγραφέα.
Αυτό που μισούν οι άντρες Λέοντες: Το βαρύ make up μιας γυναίκας.
Αυτό που μισούν οι Λέοντες γυναίκες: Να βγαίνουν ραντεβού με έναν τσιγκούνη άντρα.
Οι Λέοντες πιστεύουν πως μόνο το καλύτερο είναι ιδανικό για αυτούς, οπότε να είστε έτοιμοι να ξοδέψετε αρκετά χρήματα.
Καλύτερο θέμα συζήτησης: ο εαυτός τους.
Όταν οι Λέοντες αγαπούν, η ένθερμη αφοσίωση και το πάθος τους θα σας μείνουν αξέχαστα. Το ερωτικό παιχνίδι και όλες οι απολαύσεις του, τους εμπνέει να εκφράσουν τον καλύτερό τους εαυτό και τις πιο γενναιόδωρες ιδιότητές τους, αλλά αν πληγωθούν, αποσύρουν την αγάπη τους για πάντα. Ωστόσο, χρειάζεται κάτι περισσότερο από μερικά λάθος βήματα για να τους αποθαρρύνουν, και από τη στιγμή που έχουν το άλλο τους μισό δημιουργούν σχέση διαρκείας. Είναι ευτυχισμένοι όταν κάνουν τους άλλους ευτυχισμένους- αυτό είναι το κλειδί της γενναιοδωρίας τους.
Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι ανεξάρτητοι και ντροπαλοί. Αγαπούν τον έρωτα και τη ζωή ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι, απλά έχουν διαφορετικό τρόπο να το εκφράζουν. Ορισμένοι θεωρούν ότι είναι πολύ δύσκολο να ρίξουν τις άμυνες ενός Παρθένου, καθώς είναι πολύ ντροπαλοί, ανοίγονται με πολύ αργούς ρυθμούς, και τα κρατάνε όλα μέσα τους. Και αυτό ως επί το πλείστον ισχύει για τους περισσότερους Παρθένους.
Το κλειδί για την κατανόηση ενός Παρθένος είναι να καταλάβετε ότι μόνο και μόνο επειδή δεν εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους με τον δικό σας τρόπο, δεν σημαίνει ότι τα συναισθήματα που έχουν για σας δεν είναι εκεί. Είναι ακριβώς εκεί, απλά τους αρέσει να επιλέγουν ΕΚΕΙΝΟΙ πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα εκφράσουν.
Οι περισσότεροι άνθρωποι που ασχολούνται με έναν Παρθένο γίνονται πολύ ανυπόμονοι, όταν αντιμετωπίζουν τη ντροπαλή τους φύση. Οι Παρθένοι ΔΕΝ το αντέχουν όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να τους «ανοίξουν», και μισούν όταν τους κατακρίνουν για τη συναισθηματική τους βραδύτητα. Στο μυαλό τους, πραγματικά τους αρέσετε και νοιάζονται για εσάς, αλλά αισθάνονται ότι αν εκφράσουν τα συναισθήματά τους πολύ νωρίς μπορεί να τα καταστρέψουν όλα.
Οι Παρθένοι είναι πολύ υπερήφανοι και δεν καταλαβαίνουν πως η κολακεία είναι σημαντική για ορισμένα ζώδια από την αρχή. Για παράδειγμα, η Παρθένος και οι Δίδυμοι δεν είναι συμβατά ζώδια, επειδή οι Δίδυμοι απαιτούν εκδηλώσεις έρωτα και συναισθημάτων από την αρχή, ενώ οι Παρθένοι προτιμούν να είναι δίπλα τους, αλλά να κρατούν τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους μέχρι να αισθανθούν ΕΚΕΙΝΟΙ έτοιμοι. Αλλά μην το πάρετε στραβά, οι Παρθένοι νοιάζονται πολύ και θα κάνουν τα πάντα για εσάς. Στην πραγματικότητα, τείνουν να αρέσουν σε πολλούς ακριβώς επειδή είναι ντροπαλοί.
Οι Παρθένοι θέλουν να μάθουν όλα τα μυστικά σας, θέλουν να ξέρουν τα πάντα για εσάς και δεν το αντέχουν να αισθάνονται πως τους κρύβετε πράγματα, και ας μην καταλαβαίνουν πως αυτό είναι το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι με έναν Παρθένο. Το κλειδί για να κρατήσετε έναν Παρθένο είναι να κάνετε υπομονή, να μην χάνετε την πίστη σας και να υποθέτετε πως σας αγαπά και σας σέβεται όσο και εσείς, ακόμη και αν δεν σας το δείχνουν κάθε 5 λεπτά.
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι Παρθένοι ξέρουν ότι είναι μεγάλος μπελάς όταν πρόκειται για την έκφραση συναισθημάτων, και από τη στιγμή που θα εντοπίσουν κάποιον που μπορεί να το χειριστεί, θα κρατήσουν τη φλόγα της αγάπης σας ζωντανή. Στους Παρθένους δεν αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής, αλλά τους αρέσει να γίνονται αντιληπτοί. Όταν είστε με έναν Παρθένο, δείξτε τους την αγάπη σας όταν είστε οι δυο σας, αλλά μην το παρακάνετε σε δημόσιους χώρους.
Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι τα κοσμήματα του ζωδιακού κύκλου-το είδος που υπάρχει για να θαυμάζουμε. Ο κόσμος τους είναι οι κοινωνικές τέχνες, οι καλοί τρόποι και τα αστεία. Μην ανησυχείτε για το τι πρέπει να συζητήσετε.
Οι Ζυγοί έχουν πάρα πολλά ενδιαφέροντα- θέατρο, αντίκες, διακόσμηση, συλλογές-και είναι θαυμάσιοι ομιλητές. Δώστε τους μια γενναιόδωρη, αλλά αληθινή φιλοφρόνηση. Η ωραία ατμόσφαιρα θα σας δώσει πόντους, καθώς οι Ζυγοί πιστεύουν πως η ικανοποίησή τους αξίζει το κόπο. Δείξτε τους πως έχετε γούστο – Μην ντυθείτε ατημέλητα. Νόστιμο δείπνο, κατά προτίμηση με το φως των κεριών και καλή μουσική θα βοηθήσουν. Μην είστε εγκρατείς. Οι Ζυγοί προτιμούν το πάρα πολύ, πάρα πολύ σύντομα από το πολύ λίγα, πολύ αργά.
Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για τον απρόβλεπτο χαρακτήρα τους, αλλά εδώ είναι μερικοί γενικοί κανόνες που μπορεί να σας χρησιμεύσουν σαν οδηγός.
Ακούστε προσεκτικά ένα Σκορπιό. Αν υποκριθείτε, θα σημαίνει το τέλος, πριν ακόμα υπάρξει αρχή.
Κυρίαρχο χαρακτηριστικό του Σκορπιού: περιέργεια.
Ποτέ μην πείτε κάτι χωρίς να εξηγείτε το πώς και το γιατί, αλλιώς δεν έχετε ελπίδες με έναν Σκορπιό. Απολαμβάνουν την ψυχαγωγία, ειδικά αν περιλαμβάνει προβλήματά. Τους αρέσουν επίσης τα πάρτι και οι κοινωνικές εκδηλώσεις όπου μπορούν να συναναστραφούν με επιτυχημένους ανθρώπους.
Αν αρχίσετε να τσακώνεστε (πράγμα που δεν πρέπει να κάνετε με κανέναν που να γεννήθηκε κάτω από αυτό το ζώδιο), θυμηθείτε να μην γίνετε ασεβής. Οι Σκορπιοί είναι περήφανοι, σοβαροί, και πιστεύουν ακράδαντα πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κοροϊδεύει τις απόψεις τους.
Τοξότης

Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να πετύχετε θέμα για συζήτηση με έναν Τοξότη. Ενδιαφέρονται σχεδόν για οτιδήποτε. Καλύτερα θέματα για συζήτηση: Ρωτήστε τους για τη δουλειά τους, τους φίλους τους, τα μουσική που έχουν διαβάσει, και τις αντιδράσεις τους σε ένα θέμα της καθημερινότητας. Ακόμα τα ζώα ή τα σπορ θα σας φτάσουν μέχρι τα μισά του σκοπού σας! Μην παρακάμψετε τη λεπτή γραμμή μεταξύ ενδιαφέροντος και αδιακρισίας.
Οι Τοξότες είναι πολύ επιφυλακτικοί όταν κάποιος προσπαθεί να τους στριμώξει. Όταν αρχίσετε να τους γνωρίζετε, θα θέλουν να μοιράζεστε μαζί τους τη σκέψη σας ή να ζητάτε τη συμβουλή τους. Στους Τοξότες αρέσουν τα ραντεβού σε εξωτερικούς χώρους: χορός κάτω από τα αστέρια, υπαίθριες συναυλίες, πικνίκ στην παραλία, σκι ή ιστιοπλοΐα. Αποφεύγουν συνήθως μεγάλα πάρτι, επειδή δεν αντέχουν την πολυκοσμία ή τον περιορισμό σε τέσσερις τοίχους.
Ποτέ μην απειλήσετε την ελευθερία τους. Ποτέ μην αφήσετε τις συναισθηματικές ανάγκες σας να εισβάλλουν στην ιδιωτική ζωή τους. Μη πιστέψετε όλες τις υποσχέσεις τους. Απολαύστε τη σχέση σας με έναν Τοξότη, αλλά μην υποθέσετε ότι θα είστε μαζί μια ζωή, γιατί ο Τοξότης δεν σκέφτεται έτσι. Και μην στενοχωρηθείτε όταν τελειώσει γιατί ο Τοξότης δεν πρόκειται.
Αιγόκερως

Αν ο Αιγόκερως φανεί απόμακρος στην αρχή, είναι επειδή υπολογίζει τους κινδύνους μιας νέας σχέσης. Συχνά προσπαθούν να καλύπτουν τα συναισθήματά τους, επειδή φοβούνται να εκθέσουν τον εαυτό τους. Μην το σκεφτείτε δεύτερη φορά και ξεκινήστε εσείς μια συζήτηση.
Ένας σίγουρος τρόπος για να αιχμαλωτίσετε την προσοχή τους είναι να είστε διασκεδαστικοί, γιατί είναι μελαγχολικοί τύποι και χρειάζονται που και που ένα ψυχολογικό ανέβασμα.
Οι Αιγόκεροι ενδιαφέρονται για την τέχνη, τη μουσική, το θέατρο και έλκονται από έξυπνους ανθρώπους. Ιδέα για δώρο: Κάτι πρακτικό και πολύ καλής ποιότητας, όχι κάτι φανταχτερό ή επιδεικτικό.
Συμβουλή: Να είστε πάντα στην ώρα σας.
Υδροχόος

Αυτά τα ιδιαίτερα κοινωνικά πλάσματα κάνουν φίλους εύκολα. Είναι διασκεδαστικοί και ενδιαφέροντες ομιλητές που προτιμούν να συζητούν για σημαντικά ή αξιοπρόσεκτα θέματα. Οι Υδροχόοι είναι συνήθως ευγενικοί, αλλά φευγάτοι. Όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, τείνουν να υποχωρούν. Ανακαλύψτε τις συμπονετικές τους ιδιότητες: είναι ανθρωπιστές τα συμφέροντα των οποίων εκτείνονται πολύ πέρα από τον ορίζοντα.
Ενδιαφέρονται για την τέχνη, τα βιβλία, ή διάφορα επιστημονικά θέματα. Επίσης, γοητεύονται από διάφορα χόμπι και την τεχνολογία. Εάν δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε όλα τους τα ενδιαφέροντα, τουλάχιστον προσπαθήστε να ζηλεύετε που έχουν τόσα πολλά. Αντί για τη συνηθισμένη μπριζόλα, δοκιμάστε εκείνο το μικρό μέρος που προσφέρει ένα συνδυασμό κινεζικής και ηπειρωτικής κουζίνας, καθώς οι Υδροχόοι είναι πάντα ευχαριστημένοι με κάτι το διαφορετικό. Δώστε τους χρόνο για να σας μάθουν, να σας εμπιστευθούν, να εξαρτηθούν από εσάς.
Σημαντικό: Ποτέ μην γκρινιάξετε σε ένα Υδροχόο για κάτι που έκανε λάθος. Το αναγνωρίζουν αρκετά εύκολα, αλλά στη συνέχεια, θα το ξεχάσουν. Ένα λάθος φαίνεται πραγματικά ασήμαντο σε αυτούς, και αν συνεχίσετε να μιλάτε διαρκώς για αυτό, απλώς θα νομίζουν ότι είστε περίεργος. Για να μπορέσουν οι Υδροχόοι να αναπτύξουν μια αγάπη που ξεπερνά το συνηθισμένο, θα πρέπει να αισθανθούν πρώτα αληθινή φιλία. Χρειάζονται έναν πιστό και ισάξιο σύντροφο, κάποιον που να εκτιμά την αυτονομία και να υποστηρίζει την ατομικότητά τους. Ωστόσο, μπορούν να είναι πιο κτητικοί από ό, τι πιστεύουν!
Ακόμα και όταν αισθανθούν ότι έχουν βρει επιτέλους την αληθινή αγάπη, η ανάγκη τους για λογική μπορεί να τους μεταπείσει. Ωστόσο, από τη στιγμή που θα παραδοθούν στην μικρή φωνούλα μέσα τους που τους ψιθυρίζει πως έχουν βρει το σωστό άνθρωπο, η αγάπη θα ανοίξει όλες τις πόρτες, και η πίστη τους θα τους κάνει να δεσμευτούν πραγματικά.
Ιχθείς

Μπορείτε πάντα να συζητήσετε μαζί τους για τον κόσμο της ψυχαγωγίας, την τέχνη, τα βιβλία, την ποίηση ή το θέατρο. Ένας άλλος σίγουρος τρόπος είναι να συζητήσετε οποιοδήποτε θέμα που έχει να κάνει με τον αποκρυφισμό, τον μυστικισμό, τον πνευματισμό, και το υπερφυσικό, ιδιαίτερα τη μετενσάρκωση. Οι Ιχθείς, αν και στην πραγματικότητα δεν πιστεύουν σε αυτό γοητεύονται να μιλάνε για αυτό. Πείτε τους τα προβλήματά σας. Είναι καλοί ακροατές και θα συμπάσχουν στα παιχνίδια μαζί σας. Αλλά αποφύγετε να δώσετε την εντύπωση ότι η ζωή σας είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.
Ενώ οι Ιχθείς έχουν μια ασυνήθιστη συμπάθεια για τους χαμένους, προτιμούν τους ανθρώπους που είναι ισχυροί, με σαφείς στόχους και με θετική προσέγγιση στη ζωή. Μια καλή τακτική είναι να συζητήσετε τις δυσκολίες σας χιουμοριστικά. Στους Ιχθείς αρέσει να γελάνε και θα εντυπωσιαστούν από την ικανότητά σας να μην παίρνετε τα προβλήματά σας τόσο σοβαρά. Ρωτήστε τους για ένα θέμα που γνωρίζουν καλά.
Συμβουλή:Οι Ιχθείς έχουν καλλιτεχνική φύση, ή τουλάχιστον εκτιμούν πραγματικά τις τέχνες, οπότε είναι δύσκολο να κάνετε λάθος πηγαίνοντας προς αυτή την κατεύθυνση.) Οι Ιχθείς θα ανοιχτούν αμέσως. Στην πραγματικότητα, το πρόβλημα σας θα είναι να καταφέρετε να πάρετε πίσω τον έλεγχο της συζήτησης. Στους Ιχθείς αρέσει να εξηγούν και να μακρηγορούν. Πάντα να τους χαιρετάτε με ένα κομπλιμέντο για την εμφάνισή τους, ή επαναλάβετε ένα κολακευτικό σχόλιο που κάποιος άλλος τους είχε κάνει.
 Οι Ιχθείς λατρεύουν την κολακεία, όπως τα λουλούδια το νερό. Να είστε συναισθηματικοί! Να θυμάστε τα νερό τους και κάθε επέτειο. Οι Ιχθείς δεν ξεχνάνε την καλοσύνη που τους δείχνετε. Θα σας ανταμείψουν πλουσιοπάροχα. Η αναζήτηση για την αδελφή ψυχή μπορεί να γεμίσει τα ερωτικά τους, ακόμα και αν έχουν βιώσει πρόσφατα ερωτική απογοήτευση, δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την αληθινή αγάπη. Χωρίς αγάπη, η ζωή τους δεν έχει νόημα!
Μπορούν να δουν δυνατότητες και ομορφιά στα μάτια σχεδόν όλων των ανθρώπων, όμως η μοναδική εμπειρία της παράδοσης στη πραγματική αγάπη είναι ο απώτερος στόχος τους σε μία σχέση. Από τη στιγμή που θα υποσχεθούν αγάπη, δημιουργούν ένα μαγευτικό χώρο, όπου και οι δύο μπορούν να απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον.

Απάντηση