Φαίη Σκορδά: Έξαλλη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε!

Ο έντονος διάλογος που οδήγησε στην αποχώρηση της παρουσιάστριας…

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε ποδαρικό ως καλεσμένος στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά έγινε το πρώτο πρόσωπο για το 2016 που πετάει το μικρόφωνό του και αποχωρεί από ζωντανή εκπομπή. Η κουβέντα για τους τηλεκριτικούς και τα όσα έχουν γράψει κατά καιρούς για τον Γρηγόρη ήταν η απαρχή του κακού. Ο διάλογος μεταξύ Φαίης και Γρηγόρη είχε ως εξής:

Γρηγόρης: Εσύ πάντα δικαιολογείς. Θες να τα πηγαίνεις καλά με όλους. Δεν σπας αβγά με κανέναν!
Φαίη: Δηλαδή τώρα, ποια είναι τα αβγά που δεν θέλω να σπάσω; Απάντησε! Έχεις ακούσει να λέω ποτέ από πίσω; Γιατί άμα θες να σπάσω τα αβγά μαζί σου, τα σπάω και τώρα!
Γρηγόρης: Όποτε θες, έτοιμος είμαι. Αλλά στο έχω ξαναπεί και την προηγούμενη φορά, όταν λέω κακά λόγια για κάποιον πετάγεσαι να το σώσεις.
Φαίη: Δεν μπορείς να λες “δεν με νοιάζει η κυρά Κατίνα τι λέει” και μετά να πρέπει να απαντήσεις σε κάποιον σε ένα blog. Δε γίνεται.
Γρηγόρης: Μα, δεν το κάνω.
Φαίη: Ε, τώρα το κάνεις. Όταν λες “γράφουνε μπούρδες, πρέπει να σταματήσει αυτό στην Ελλάδα”.
Γρηγόρης: Δεν πρέπει να σταματήσει που γράφει ο καθένας ότι να ‘ναι;
Φαίη: Κι εσένα τι σε κόφτει;

Κάπου εκεί, προστέθηκε και ο Θέμης Γεωργαντάς στην κουβέντα, ο οποίος, αφού αγκάλιασε στον γρηγόρη Αρναούτογλου είπε: «Ξέρεις πόσα έχουμε περάσει μαζί»; «Για πες μας τι έχετε περάσει μαζί», ζήτησε με πονηρό ύφος ο Γιώργος Λιάγκας και ακολούθησε η αποχώρηση της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια, που ήταν εκνευρισμένη από όσα είχαν προηγηθεί, έβγαλε το μικρόφωνό της και έφυγε. «Νεύρα Φαίη ε; Νεύρα!», φώναζε γελώντας ο Γρηγόρης κλείνοντας την εκπομπή με τον Γιώργο και τον Θέμη.

Απάντηση