Θρίλερ στην Πάρνηθα: Αγνοούνται δύο άντρες και τέσσερα παιδιά

Γονείς με τα τέσσερα παιδιά τους είχαν πάει για πεζοπορία στο βουνό, όμως χάθηκαν και τους βρήκε η νύχτα – Υπάρχει επικοινωνία μέσω των κινητών τους τηλεφώνων

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην χιονισμένη Πάρνηθα, όπου αγνοούνται έξι άνθρωποι, δύο άντρες και τέσσερα παιδιά.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πρόκειται για δύο άνδρες με τα παιδιά τους, που είχαν πάει εκδρομή στην περιοχή Σκίπιζα της Πάρνηθας.

Η σύζυγος του ενός, επειδή αργούσαν να εμφανιστούν, επικοινώνησε με τον άνδρα της στο κινητό τηλέφωνο γύρω στις 6 το απόγευμα, ο οποίος την ενημέρωσε για τον αποπροσανατολισμό τους. Η γυναίκα ειδοποίησε την άμεση δράση και από τις 6.30 το απόγευμα έχει μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο επικοινωνεί με τους δύο άνδρες και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό των αγνοουμένων.

Ομάδες της ΕΜΑΚ χτενίζουν την περιοχή, ώστε να ανακαλύψουν τους αγνοούμενους πριν προχωρήσει η νύχτα και πέσει ακόμα περισσότερο η θερμοκρασία, που ήδη στο βουνό είναι πολύ χαμηλή.

Πάντως, το ευχάριστο είναι ότι είναι όλοι καλά στην υγεία τους και ότι διατηρείται η επικοινωνία μέσω των τηλεφώνων τους.

Απάντηση