Αστερούπολη στο Πλατύ: «Χοροί από την Καππαδοκία και την Ανατ. Ρωμυλία, καππαδοκικό γλέντι και μεζέδες την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου»

Με παρουσίαση χορών από την Καππαδοκία (από τα χορευτικά του Συλλόγου Καππαδοκών Πλατέος) και από την Ανατολική Ρωμυλία (από τα χορευτικά του Συλλόγου «Ανατ. Ρωμυλία» των Τρικάλων συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Αστερούπολης 2015.

Οι μικροί χορευτές των συλλόγων ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους που τους χειροκρότησαν για αρκετή ώρα, αφού πέραν των χορευτικών τους ικανοτήτων απέδειξαν πως αποτελούν τη ζωντανή συνέχεια και την εγγύηση πως παραδόσεις και χοροί δεν θα χαθούν με το πέρασμα του χρόνου. Η συνέχεια δόθηκε στο περίπτερο του Συλλόγου Καππαδοκών, στο οποίο από νωρίς προσφέρθηκαν παραδοσιακά καππαδοκικά εδέσματα. Χοροί, τραγούδι και κρασί, σε μια βραδιά με ζωντανή μουσική, που είχε έντονο καππαδοκικό χρώμα και όχι μόνο.

Σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015, η Αστερούπολη υποδέχεται την εξαιρετική χορωδία της Μελίκης (παιδική και ενηλίκων). Η προγραμματισμένη ώρα έναρξης: 6:00 μμ.

Για τους μικρούς μας φίλους σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου θα έχουμε στην Αστερούπολη αρκετές εκπλήξεις. Επίσης, να υπενθυμίσουμε πως σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα που μπορούν να δηλώσουν, στο σπιτάκι της υποδοχής, συμμετοχή για το παιχνίδι του Χαμένου Θησαυρού.

Το πρόγραμμα θα κλείσει με λαϊκό γλέντι, με μουσικό σχήμα της περιοχής μας – με τους Δούκα Βασίλη, Θεοδώρου Γεωργία, Κοζίδη Μάκη, Μάντζιο Αργύρη, Μπενίσκο Δημήτρη, Σιτσάνη Γιώργο (ώρα 7:00μμ)

 

Περιμένουμε και εσάς στον πεζόδρομο Πλατέος. Φυσικά με δωρεάν είσοδο και δωρεάν συμμετοχή στις δράσεις που διοργανώνει η Αστερούπολη.

αρχείο λήψης αρχείο λήψης (5) αρχείο λήψης (4) αρχείο λήψης (3) αρχείο λήψης (1)

Απάντηση