Οι καλλίγραμμες μαμάδες και τα μυστικά τους!

Οι καλλίγραμμες μαμάδες δεν υπάρχουν μόνο στις ταινίες αλλά και στην πραγματικότητα ανάμεσά μας! Και σίγουρα δεν έχουν εντελώς άλλους ρυθμούς ούτε περίεργες και εξωγήινες συνήθειες…απλώς έχουν μερικά “φανερά” μυστικά που τα εφαρμόζουν στην καθημερινότητά τους!

Μαμάδες εναντίον της δίαιτας. Αυτό είναι το πρώτο μυστικό για τη σιλουέτα τους. Μπορεί να σoυ ακούγεται παράξενο αλλά είναι αλήθεια. Η δίαιτα δεν είναι τρόπος για να αδυνατίσεις ή να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου αλλά μια σωστή και υγιεινή διατροφική καθημερινότητα. Ο σωστός λοιπόν τρόπος ζωής είναι το μυστικό και όχι οι εξαντλητικές δίαιτες! Επίσης οι λεπτές μαμάδες φροντίζουν το βάρος του σώματός τους και ελέγχουν συχνά τις διάφορες μεταβολές ώστε να λάβουν αμέσως δράση και να κόψουν μερικές κακές συνήθειες!

Η άσκηση των μαμάδων. Ναι, η άσκηση είναι στην καθημερινότητά τους. Η άθληση, το τρέξιμο, το ποδήλατο, η γιόγκα ή το πιλάτες είναι κομμάτι της ζωής τους. Επίσης οι λεπτές μαμάδες προσπαθούν να παίζουν με τα παιδιά τους και να είναι συνεχώς σε κίνηση μαζί τους για να τα βάλουν και αυτά σε μια διαδικασία άσκησης από πολύ μικρή ηλικία!

Το φαγητό δεν είναι το παν. Σίγουρα τους αρέσει το νόστιμο φαγητό και απολαμβάνουν με όλο τους τον ενθουσιασμό μια λιχουδιά αλλά ως εκεί. Δε ζουν για το φαγητό ούτε περιστρέφονται γύρω από αυτό. Τρώνε μικρά συχνά και ελαφριά γεύματα και δεν πέφτουν με τα μούτρα στο φαΐ σε κάθε δύσκολη στιγμή που μπορεί να αντιμετωπίζουν. Επίσης δεν τρώνε από λαιμαργία αλλά επειδή πεινάνε όντως και φροντίζουν να τρώνε κάθε τρεις ώρες την κατάλληλη ποσότητα με πολλά θρεπτικά συστατικά χωρίς υπερβολή.

Τρώνε έξυπνα σνακ. Τα έξυπνα σνακ είναι μια φοβερή ανακάλυψη, καθώς προσφέρουν γεύση, απόλαυση και ενέργεια ανά πάσα ώρα και στιγμή, χωρίς λίπη και περιττές θερμίδες! Πρώτα στη λίστα των σνακ, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των λεπτών μαμάδων, είναι οι μπάρες δημητριακών που αποτελούν ένα χορταστικό σνακ με όλη τη γεύση και τη νοστιμιά των δημητριακών, των ξηρών καρπών και των φρούτων βοηθώντας το ξύπνημα του μεταβολισμού!

Δεν υποκύπτουν σε πειρασμούς. Αν ανοίξετε τα ντουλάπια της κουζίνας των καλλίγραμμων γυναικών σπάνια θα εντοπίσετε αλμυρούς ή γλυκούς πειρασμούς πολύ απλά γιατί δεν θέλουν να παρασυρθούν και να υποκύψουν σε αυτούς! Οπότε προμηθεύονται μόνο τα κατάλληλα τρόφιμα και σνακ κι έτσι η συνήθεια αυτή γίνεται τρόπος ζωής σιγά σιγά όχι μόνο για τις ίδιες αλλά για όλη την οικογένεια!! Αντί για πειρασμούς βάλτε στα ράφια σας υγιεινές και ελαφριές επιλογές όπως ρυζογκοφρέτες και μπάρες δημητριακών που θα σας κρατούν νόστιμη συντροφιά κάθε στιγμή της ημέρας!

Απάντηση