Ιδέες Styling για όλες τις Μέρες της Εβδομάδας

Ιδέες Styling για όλες τις Μέρες της Εβδομάδας… Δείτε τι θα φορέσουμε κι αυτή την εβδομάδα.

Μια εβδομάδα που τα έχει όλα, office look, casual look, urban chic look και απίστευτα φαντασμαγορικά party look για τη μέρα των Χριστουγέννων. Ένα Σαββατοκύριακο ξεφαντώματος με τον τρόπο που ο καθένας σκοπεύει, με πολλή διάθεση, τους αγαπημένους δίπλα μας και καθόλου μιζέρια.

Δευτέρα

Ιδέες Styling για όλες τις Μέρες της Εβδομάδας Ιδέες Styling για όλες τις Μέρες της Εβδομάδας

Ξεκινήστε την εβδομάδα σας με basic επιλογές συμβατές με το επαγγελματικό σας dress code. Φορέστε ένα κόκκινο πουλόβερ με ένα τζιν παντελόνι, το μαύρο σας παλτό και τα μαύρα μποτίνια σας. Είστε έτοιμες για να ξεκινήσει η εβδομάδα με όλα όσα απαιτεί.

Τρίτη

Ιδέες Styling για όλες τις Μέρες της Εβδομάδας

Τα εμπριμέ φέτος είναι τάση – ριγέ, floral, op art – αποτυπώνονται σε top και φορέματα και είναι έτοιμα να δώσουν μια ανέμελη, φρέσκια πνοή στα αυστηρά σύνολα του γραφείου σας. Συνδυάστε τα με κλασικά μάλλινα πανωφόρια και να είστε σίγουρες πως έχετε καταφέρει να συνδυάσετε το αυστηρό με το σύγχρονο.

Τετάρτη

Ιδέες Styling για όλες τις Μέρες της Εβδομάδας

Μάλλινο outfit από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Basic χρώματα, γραμμές χαλαρές, κλασικής και minimal αισθητικής. Δεν έχετε καλύτερο να σκεφτείτε αν θέλετε outfits με τα οποία να νιώθετε άνετα, μοντέρνες, κομψές και ανεπιτήδευτα όμορφες. Επενδύστε στο look, αξίζει.

Πέμπτη

Ιδέες Styling για όλες τις Μέρες της Εβδομάδας

Δερμάτινη φούστα και πουλόβερ με ρίγες. Τα ψηλοτάκουνα προσθέτουν μια χροιά θηλυκή σε ένα χαλαρό styling με μοντέρνες επιρροές. Συμπληρώστε με opaque καλσόν και ψηλοτάκουνα μποτίνια ή με μπότες για να προστατευτείτε από το κρύο. Από πάνω ένα maxi militaire παλτό θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το στυλ.

Παρασκευή

Ιδέες Styling για όλες τις Μέρες της Εβδομάδας

Ένα φόρεμα σε κόκκινη παγιέτα; Για όσες ονειρεύονται look αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακά και αλάνθαστα. Εύκολη επιλογή που σας χαρίζει ένταση αυτομάτως, χωρίς να χρειαστεί να ενδιαφερθείτε για ένα περίπλοκο beauty look ή συνολικό styling καθώς το φόρεμα από μόνο του αρκεί για να χαρίσει στη βραδιά σας το glamorous touch που επιδιώκετε.

Ιδέες Styling για όλες τις Μέρες της Εβδομάδας

Ή μήπως καλύτερα σοφιστικέ τόνους στο θαμπό ροζ και κόκκινο του κρασιού; Σκονισμένα χρώματα και πολυτελείς υφές θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα ακόμα πιθανό look για τη μέρα των Χριστουγέννων.

Σάββατο

Ιδέες Styling για όλες τις Μέρες της Εβδομάδας

Είναι η μέρα που σίγουρα θα βγείτε και εκεί που θα πάτε θέλετε να ξεδώσετε και να γίνετε πιο όμορφες από ποτέ. Είτε πρόκειται για ένα party look σε σπίτι, είτε για ένα party look έξω οι προτάσεις αφορούν μεταλλιζέ κομμάτια, lurex, παγιέτες, βαθιά σκισίματα, sexy διάθεση και glamorous αισθητική. Πειραματιστείτε με το μακιγιάζ σας χωρίς να φοβηθείτε να υπάρξετε θηλυκές.

Κυριακή

Ιδέες Styling για όλες τις Μέρες της Εβδομάδας

Φτάνοντας στη μέρα αυτή οι τόνοι κατεβαίνουν και μάλλον οτιδήποτε casual, και γιατί όχι statement, θα είναι εκείνο που θα συμπληρώσει ιδανικά τη μέρα αυτή. Ίσως βρεθείτε σε κάποιο φιλικό σπίτι, ίσως κάνετε μια χαλαρή βόλτα με φίλους πίνοντας ζεστή σοκολάτα και αχνιστό καφέ, ότι κι αν κάνετε ένα είναι σίγουρο, το τζιν παντελόνι και το oversized μάλλινο πουλόβερ μαζί με ένα ζευγάρι edgy μποτίνια θα είναι το στυλ που θα θελήσετε να ντύσει την Κυριακή σας. Προσθέστε αν θέλετε εντυπωσιακά δαχτυλίδια αφήνοντας τα μαλλιά σας χαλαρά, φορέστε ένα κόκκινο κραγιόν και είστε έτοιμες κορίτσια!

Απάντηση