Κως: Πήγε να τη βιάσει και εκείνη τον δάγκωσε στα γεννητικά όργανα

Για να αμυνθεί η 23χρονη κοπέλα η οποία βρισκόταν στο νησί για διακοπές, δάγκωσε το… μόριο του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει

Με πληγωμένο, όχι μόνο τον εγωισμό αλλά και τον… ανδρισμό του, θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου ένας νεαρός Σλοβάκος που πλήρωσε ακριβά την πρόθεσή του για σεξουαλική επαφή μια νεαρή ομοεθνή του στην Κω και, όταν εκείνη αντιστάθηκε, την υποχρέωσε να του κάνει στοματικό σεξ!

Για να αμυνθεί η 23χρονη κοπέλα η οποία βρισκόταν στο νησί για διακοπές, δάγκωσε το… μόριο του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει! Αμέσως μετά, του ξέφυγε και πήγε στο τοπικό τμήμα Ασφαλείας, όπου περιέγραψε με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς όλα όσα συνέβησαν από τη στιγμή που ο νεαρός προθυμοποιήθηκε να τη μεταφέρει με το μοτοποδήλατό του στο ξενοδοχείο της, όπου εργαζόταν και ο ίδιος.

Σε βάρος του 29χρονου, ασκήθηκε δίωξη για βιασμό και απλή σωματική βλάβη και εισαγγελέας και ανακριτής είχαν διατάξει την προσωρινή του κράτηση. Στις 11 Ιανουαρίου, θα καθίσει στο «σκαμνί» για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε στα γεννητικά του όργανα!

Comment here