Style Guide: Τα 10 κομμάτια που κολακεύουν κάθε σιλουέτα! (και πρέπει να αποκτήσεις)

Επένδυσε σε αυτά τα ρούχα για να αναδείξεις τα δυνατά σημεία του σώματός σου…

Σίγουρα η κάθε τάση και το κάθε κομμάτι πρέπει να φορεθούν με διαφορετικό τρόπο από κάθε γυναίκα. Αυτό που πρέπει να κοιτάμε όλες μας είναι να αναδεικνύει το εκάστοτε ρούχο το δυνατό μας σημείο και να μην διαστρεβλώνει το προσωπικό μας στυλ και χαρακτήρα.

Όμως, υπάρχουν και μερικά ρούχα- pass partout που ταιριάζουν τέλεια σε κάθε σωματότυπο και μπορούν να φορεθούν από εκείνη τη γυναίκα που έχει αισθησιακές καμπύλες, μέχρι αυτή που έχει αθλητική σιλουέτα.

Πόνταρε στην αγορά αυτών των 10 διαχρονικών κομματιών για να είσαι safe, σε κάθε περίοδο της ζωής σου:

#1 Οι μυτερές γόβες:pointed pumps

Θα σου χαρίσουν πόντους κομψότητας στη στιγμή και θα κάνουν τα πόδια σου να δείχνουν ψηλότερα και πιο λεπτά, όπως και αν τις συνδυάσεις.

#2 Χαλαρή, μεταξωτή μπλούζα:silk blouse

Ιδανικό κομμάτι για glamorous εμφανίσεις! Αν έχεις σωματότυπο μήλο, θα καμουφλάρει με τέλειο τρόπο το αδύναμο σημείο σου, αλλιώς θα σου χαρίσει ένα υπέρκομψο και πολυτελές λουκ.

#3 Η καμπαρντίνα:kabardina

Αν την σφίξεις στη μέση με μια ζώνη θα αναδείξει τη μεσογειακή σιλουέτα σου, καλύπτοντας έξυπνα τους γοφούς, ενώ αφήνοντάς την ανοιχτή έχεις ένα τέλειο πανωφόρι για κάθε περίσταση.

#4 Το slim cut παντελόνι:slim cut trouser

Η γραμμή του, που δεν είναι πολύ εφαρμοστή ούτε πολύ loose, το κάνει το ιδανικό παντελόνι για γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματοδομής.

#5 Η φούστα σε Α γραμμή:a line skirt

Το κόψιμό της την κάνει την ιδανική φούστα για κάθε σιλουέτα! Τονίζει τη μέση, καμουφλάρει τους γοφούς, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί τις τέλειες θηλυκές καμπύλες σε όσες έχουν πιο αθλητικό σωματότυπο.

#6 Το oversized πανωφόρι:menswear coat

Χαρίζει έξτρα πόντους στυλ σε όσες δεν έχουν τίποτα να «καλύψουν», ενώ αποτελεί τον πιο μοντέρνο τρόπο για να… αποσιωπήσεις τυχών ατέλειες.

#7 Το ασπρόμαυρο φόρεμα:xalaro forema

Η αντίθεση των 2 χρωμάτων, δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που χαρίζει κομψότητα σε κάθε σιλουέτα και κάνει το σώμα να φαίνεται πιο λεπτό, χωρίς να περιορίζεσαι στο κλασσικό μαύρο που όπως όλες γνωρίζουμε «κόβει».

#8 Biker Jacket:motro jacket

Το κοντόμεσο δερμάτινο τζάκετ είναι η must αγορά της σεζόν! Φρόντισε να επιλέξεις εκείνο που εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σου και τόλμησέ το!

#9 Ένα χαλαρό λευκό πουκάμισο:poukamiso

Stylish και πάντα διαχρονικό, το λευκό πουκάμισο ταιριάζει σε όλες! Ανεξαρτήτως ηλικίας, προσωπικού στυλ, σωματοδομής θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

#10 Το blazer:mesato blazer

Για την ακρίβεια «το σωστό blazer», εκείνο που εφαρμόζει τέλεια στους ώμους και τη μέση, χωρίς να δείχνει παλιομοδίτικο ή… επικίνδυνα oversized.

Απάντηση