Οι 4 προτάσεις για το ρεβεγιόν που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση!

Η λαμπερή βραδιά του ρεβεγιόν πλησιάζει και φυσικά σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τις δικές μας προτάσεις για το τι μπορείτε να φορέσετε και να λάμψετε. Συνάντησα τον μετρ του είδους, Δημήτρη Σβαρτς και σου παρουσιάζω ευθύς αμέσως τις 4 επιλογές που έχεις.

Από τη Μαρκέλλα Σαράιχα

Ένα μικρό μαύρο φόρεμα. Μπορεί να μεταμορφωθεί τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε ένα πολύ εντυπωσιακό σύνολο. Θα μπορούσε λοιπόν μία γυναίκα να βάλει το μικρό μαύρο φόρεμα κι ένα πολύ ωραίο καλσόν με ραφή πίσω και γόβες από λουστρίνι, μυτερές στιλέτο με ένα πολύ ωραίο κολιέ κοντά στο λαιμό και να έχει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, άρτιο  και πολύ σωστό για το ρεβεγιόν. Άλλη εκδοχή του μικρού μαύρου φορέματος είναι ότι μπορεί να φορεθεί με πέδιλα χωρίς καλσόν με πολύ ωραίο πεντικιούρ κι ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό με πάνω μαλλιά ή ένα ωραίο ponytail και γενικά τα μαλλιά να είναι επιμελώς ατημέλητα.

little

Ολόσωμη φόρμα. Μπορεί να φορεθεί με μυτερές γόβες σε ένα έντονο χρώμα διαφορετικό από τη φόρμα η οποία θα μπορούσε να είναι μπορντό, κυπαρισσί, μπλε navy. Οι γόβες θα μπορούσαν να είναι μαύρες, ή μπλε ακόμη και κόκκινες. Επίσης μπορεί να είναι το  ίδιο χρώμα ακριβώς με τη φόρμα. Φυσικά το look θα ολοκληρωθεί με εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Ανάλογα με το ύφασμα της φόρμας, τα μαλλιά θα μπορούσαν να είναι από τη μία πλευρά, με μία ανάλαφρη μπούκλα.

forma

Μία φούστα μπαλαρίνας η οποία μπορεί να είναι μέχρι το γόνατο και να φορεθεί ωραία με ένα στενό μαύρο σακάκι ή γενικότερα με ένα σακάκι σκέτο χωρίς κάτι από μέσα, με στράπλες και παγιέτα, ή με  ένα πουκάμισο στενό αμάνικο, εντυπωσιακά σκουλαρίκια κι αν το πουκάμισο είχε θέση για μανικετόκουμπα. Ένα λαμπερό μανικετόκουμπο σε μία γυναίκα κάνει πολύ θηλυκό αξεσουάρ ενώ είναι κάτι πολύ ανδρικό με πολύ ωραίες γόβες από κάτω ή strappy γόβες, με straps που να φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο. Να έχουν την αίσθηση της pointe για βραδινό σύνολο. Η άλλη εκδοχή για να φορεθεί μια τούλινη φούστα μέχρι το γόνατο ή λίγο πιο κοντή. Μπορούμε να συνδυάσουμε ένα γιλέκο με μία καρφίτσα ή μπουτονιέρα με πάνω μαλλιά  ή αν δεν υπάρχει καρφίτσα, μπορούμε να βάλουμε ένα τσόκερ με μία τρέσα βελούδινη, με ένα ωραίο βελούδινο γιλέκο με μια παλιά καρφίτσα και να δημιουργήσουμε ένα look το οποίο θα θυμίζει και μία άλλη εποχή αλλά θα είναι και πολύ σήμερα. Το καλσόν σε αυτήν την εκδοχή καλό είναι να προτιμήσουμε δίχτυ μικρό. Όχι οπάκ, εκτός αν είναι πολύ διάφανη η φούστα.

ballet

Δαντελένιο φόρεμα. Μπορεί να αφήνει ακάλυπτους τους ώμους ή να είναι λαιμόκοψη με μακριά μανίκια να γλείφουν μέχρι τη μέση της παλάμης δηλαδή να είναι πολύ μακριά τα μανίκια και μίνι το φόρεμα. Σε αυτήν την εκδοχή χρειαζόμαστε μόνο ένα ζευγάρι πέδιλα ή γόβες που να είναι ίδια απόχρωση με το φόρεμα και τα μαλλιά όπως στην ολόσωμη φόρμα.

dantela

 

 

Απάντηση