Λιάγκας- Σπυροπούλου: Μάθαμε τι έγινε στο δικαστήριο!

Θυμάσαι φυσικά ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε καταθέσει αγωγή κατά τουΓιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη μετά από κάποια σχόλια που έγιναν στον αέρα του πρωινού του Ant1 και την είχαν ενοχλήσει! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλουμε αυτή την αγωγή ζητούσε αποζημίωση 520.000 ευρώ, τα μισά από τον Γιώργο Λιάγκα και τα άλλα μισά από τη Σάσα Σταμάτη! Ωστόσο, όπως διαβάσαμε σήμερα στην Espresso, η παρουσιάστρια περιόρισε τις απαιτήσεις της στο ποσό των 50.000 ευρώ, από τον καθένα.

Το δικαστήριο έγινε χθες κι όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου», Άρης Λιαπάτης,  χαρακτήρισε τους όρους τουΓιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη »κανιβαλιστικούς» και τα σχόλια ειρωνικά! Συγκεκριμένα είπε: «Αυτό που έμεινε από τη συγκεκριμένη εκπομπή ήταν ότι κάποιος την πληρώνει, καθώς και ο χαρακτηρισμός «κοριτσάκι»». Επίσης, είπε ότι επηρέασε πολύ την παρουσιάστρια η αναπαραγωγή που είχε η συγκεκριμένη εκπομπή λέγοντας: «Τις επόμενες μέρες ακυρώσαμε πολλά γυρίσματα. Φοβόταν να κυκλοφορήσει έξω, για να μην έρθει αντιμέτωπη με σχόλια».

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Σάσα Σταμάτη μέσω των συνηγόρων τους κατήγγειλαν απόπειρα »ευνουχισμού της σκέψης του και της ελεύθερης έκφρασης». Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος τους αναφέροντας μια ανάρτηση που είχε κάνει η Ντέπυ Γκολεμά σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media, στην οποία μιλούσε για «σεκιούριτι που φρουρούν την παρουσιάστρια» και είπε: «Η κυρία Σπυροπούλου στρέφεται σε βάρος αυτών που αναπαρήγαγαν δηλώσεις και όχι εκείνων που τις έκαναν εξαρχής».

Σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το πρωινό του Ant1 είπε ότι είναι καλό κάποιοι να αποσύρουν, έστω και την τελευταία στιγμή τις αγωγές που έχουν κάνει, χωρίς, όμως, να αναφερθεί ξεκάθαρα στο όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο παρουσιαστής είχε ζητήσει από τονΓρηγόρη Αρναούτογλου να μεσολαβήσει για να συζητήσουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η υπόθεση να λήξει!

Εμείς επικοινωνήσαμε με τη Σάσα Σταμάτη που μας είπε ότι η υπόθεση θα συζητηθεί ξανά στις 8 Ιανουαρίου.

Απάντηση