Ο Πούτιν μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τις δύο του κόρες -Πού ζουν, τι κάνουν [εικόνες]

Σε μία κίνηση που δεν συνηθίζει προχώρησε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος κατά την διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί σήμερα μίλησε για τις δύο τους κόρες.

Όπως επισημαίνει το Sputnik ένας από τους βασικούς λόγους για το 0000385C οποίο ο Ρώσος Πρόεδρος κρατά σιγή ιχθύος για την οικογένειά του και κυρίως για τις κόρες του είναι η ασφάλειά. Όπως τόνισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν και οι δύο κόρες ζουν στη Ρωσία και έχουν εκπαιδευτεί σε ρωσικά ιδρύματα.

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τις κόρες μου και την ενασχόλησή τους δημόσια -για τους προφανείς λόγους [ασφάλεια]. Και δεν θα ξεκινήσω τώρα» είπε ο Πούτιν που παρόλα αυτά επιβεβαίωσε ότι οι κόρες του προς το παρόν ζουν στη Ρωσία και τόνισε ότι δεν έχουν σπουδάσει στο εξωτερικό.

Επιπλέον σημείωσε ότι τα παιδιά του δεν συμμετέχουν ούτε σε επιχειρήσεις ούτε στα πολιτικά.

«Έχω δει διάφορα δημοσιεύματα για τις κόρες μου -τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν ότι σπουδάζουν και ζουν στο εξωτερικό. Τώρα, δόξα τω Θεώ, αυτό δεν είναι το θέμα. Είναι αλήθεια: Οι κόρες μου ζουν στη Ρωσία. Δεν έχουν άλλη μόνιμη κατοικία. Έχουν σπουδάσει μόνο σε ρωσικά πανεπιστήμια» τόνισε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Φυσικά, όπως κάθε πατέρας, έτσι και αυτός είναι περήφανος για τα παιδιά του καθώς μίλησε για το πόσο πετυχημένες είναι με μεγάλη ευχαρίστηση. «Οι κόρες μου δεν έχουν ζήσει ποτέ στα φώτα της δημοσιότητας. Μιλούν άπταιστα 3 ευρωπαϊκές γλώσσες και μπορούν επίσης να μιλήσουν 1 ή 2 γλώσσες της ανατολής. Τις χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση στη δουλειά. Μόλις ξεκίνησαν τις καριέρες τους, αλλά έχουν ήδη πετύχει κάτι”.

Η Κατερίνα

 

Η Μαρία

– See more at: http://newsone.gr/kosmos/613182-o-poytin-milese-gia-prote-phora-demosia-gia-tis-dyo-toy-kores-poy-zoyn-ti-kanoyn-eikones#sthash.VtYhH2WB.dpuf

Απάντηση