Με τα παιδιά που πεινάνε στην Ημαθία τι γίνεται κ.Καλαιτζίδη;

Ο αντιπεριφερειάρχης προτρέπει τους Νεοδημοκράτες να ψηφίσουν τον εκλεκτό του και καλά κάνει. Δικαίωμά του.

Για την έρευνα που δείχνει την Ημαθία στους 3 νομούς της χώρας όπου τα παιδιά στα σχολεία σε μεγάλο ποσοστό πεινάνε και βρίσκονται ελλιποβαρή  τι έχει να πει; δεν είδαμε καμιά ανακοίνωση.

Προφανώς η εκλογή Τζιτζικώστα έχει μεγαλύτερη σημασία από ότι τα παιδιά στον νομό που αυτός είναι πρώτος πολίτης πεινάνε.

Δείτε την δήλωση του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ (Έτσι δεν έλεγε πέρυσι προεκλογικά)ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Οι εκλογικές διαδικασίες της  Κυριακής 20ης Δεκεμβρίου, για την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, πέραν του εσωκομματικού ενδιαφέροντος για τους χιλιάδες φίλους   της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, αποτελούν εθνικό εφαλτήριο για την παραγωγική ανασυγκρότησης της  πατρίδας μας, οι πολίτες της οποίας, μετά από μια ιδιαίτερα μακρά χρονικά στενωπό, αναζητούν με θέρμη την ανάκτηση της χαμένης μας αξιοπρέπειας, που ταλάνισε επί μακρόν όλους τους Έλληνες.

Από την πρώτη στιγμή στρατεύθηκα στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα, διακρίνοντας στο πρόσωπο του τρία βασικά χαρακτηριστικά, με τα οποία κατέστησε, σε σύντομο χρονικό διάστημα ,την Κεντρική Μακεδονία  πρωτοπόρα σε απορρόφηση εθνικών και ευρωπαϊκών κονδυλίων.

ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Χωρίς να θέλω να αφορίσω τις άλλες υποψηφιότητες, απευθύνομαι στους  Ημαθιώτες που πιστεύουν  ότι, ο τόπος μας χρειάζεται να  βρει σύντομα την πορεία του  στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, έχοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερα καλές σχέσεις με την φίλη  Ρωσία, που αποτελεί δυναμικό πνεύμονα απορρόφησης της αγροτικής παραγωγής  μας παραγωγής.

Τους καλώ να στηρίξουν, σε αυτή την μεγάλη δημοκρατική γιορτή, με την ψήφο τους τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Τον δικό τους Μακεδόνα πολιτικό, που  διαθέτει τα εχέγγυα , όχι μόνο να αλλάξει τον γερασμένο κομματικό μηχανισμό, αλλά και το σημερινό  πολιτικό σκηνικό, όπου κυριαρχεί η ηγεμονία μιας ψευδεπίγραφης προοδευτικότητας, που καταδυναστεύει τους Έλληνες με φορολογίες και χαράτσια, πλήττοντας  ειδικά την ραχοκοκαλιά της εθνικής οικονομίας, τον πρωτογενή τομέα.

Την Κυριακή 20η Δεκεμβρίου δεν κρίνεται μόνο το μέλλον  της μεγάλης μας παράταξης, που ίδρυσε ο αείμνηστος εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, αλλά το μέλλον του έθνους μας

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας και θέλει και μπορεί να αλλάξει ριζικά τον μεταπολιτευτικό χάρτη.

Ας τον εμπιστευτούμε υπερψηφίζοντας την υποψηφιότητα του ως προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ας ψηφίσουμε με μόνο γνώμονα το  καλό  της Ελλάδας μας, στην οποία θέλουμε  να μεγαλώσουν  τα παιδιά και τα εγγόνια μας, μέσα από την αναγέννηση της οικονομίας.

Την Κυριακή η εθνική μας επιλογή είναι μία. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ

Απάντηση