ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ Ε.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστεί τον κόσμο που μας τίμησε με τη φυσική του παρουσία και ιδιαίτερα τα μικρά παιδάκια που δημιούργησαν μια μαγευτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με τα χαμόγελά τους, τους Επαγγελματίες/Εμπόρους–Χορηγούς, τους Συλλόγους-Σχολεία που παραβρέθηκαν με τα περίπτερα – μπαζάρ τους, τις δύο μουσικές σχολές του κ. Λαζαρίδη και του κ. Ντινόπουλου που έντυσαν μουσικά την εκδήλωση, αλλά και τους αιώνια έφηβους ΄΄Tribiut to Ramones΄΄, τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΄΄Η ΠΡΟΟΔΟΣ΄΄ με την παιδική χορωδία του και τα Χάλκινα ( κ. Γρηγορόπουλο Θωμά, κ. Καραβιώτη Φώτη, κ. Παπαδόπουλο Αντώνη, κ. Πιπιλιάρη Πέτρο, κ. Σιταρά Θοδωρή ).
Τέλος ευχαριστεί θερμά τον εθελοντή Άι-Βασίλη, την ΚΕΔΑ για την πολύτιμη βοήθεια της και το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ελπίζουμε το λαμπρό παράδειγμα της συμπολίτισσάς μας Σοφίας Τρεσίντσης, που μας έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουμε και να βραβεύσουμε τη δράση της και την προσφορά της στην επιστήμη, να είναι, η απαρχή και για επόμενες και συχνότερες βραβεύσεις συμπολιτών μας, τέτοιου είδους.

Απάντηση