Έχασε τη μάνα της και τον άντρα της σε τροχαίο, ενώ γεννούσε το παιδί της!

Από την ευτυχία στη δυστυχία για μια 24χρονη γυναίκα – Γαμπρός και πεθερά πήγαιναν στο μαιευτήριο για τη γέννα, όταν ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο τροχαίο

Μια γυναίκα στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ βίωσε την απόλυτη εναλλαγή συναισθημάτων, μέσα σε λίγες ώρες: Από την ευτυχία της γέννησης του γιου της, στην δυστυχία ότι έχασε σε τροχαίο δυστύχημα τη μητέρα και τον άντρα της που πήγαιναν στο μαιευτήριο για τη γέννα!

Η Κρίσταλ Ματρό-Μπελτ είναι 24 ετών και γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι το περασμένο Σάββατο. Ο άντρας της και η μητέρα της επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο και πήγαιναν στο μαιευτήριο, όταν ο Εμίλ Σκόκαν που οδηγούσε, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία. Και οι δυο σκοτώθηκαν ακαριαία στον τόπο του δυστυχήματος.

Η 24χρονη Κρίσταλ δεν μπορεί να πιστέψει τι της έχει συμβεί και ούτε μπορούσε να το φανταστεί όταν πήρε τον άντρα της να του πει να την συναντήσει στο μαιευτήριο γιατί γεννούσε. «Μου είπε “μην κάνεις τίποτα” έρχομαι, σ’ αγαπώ”», λέει συγκλονισμένη και απευθύνει έκκληση σε όλο τον κόσμο, να χαίρεται την κάθε στιγμή… «Μην παίρνετε τη ζωή σαν δεδομένη, δεν ξέρετε ποτέ τι θα γίνει μετά, ειδικά αν περιμένεις μωρό… Πρέπει να καταφέρεις να ισορροπήσεις, να κόψεις ταχύτητα και να δεις τα πράγματα όπως πραγματικά είναι», λέει η γυναίκα.

Απάντηση