«Ο Τσίπρας στο τέλος» λέει η Bild: Τρεις μήνες θα αντέξει η ελληνική κυβέρνηση

Ακόμα και οι πιο στενοί σύμβουλοι του Έλληνα πρωθυπουργού αλλά και φίλοι από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι η κυβέρνηση θα συντριβεί τους επόμενους τρεις μήνες», υποστηρίζει το επίμαχο δημοσίευμα

H ελληνική κυβέρνηση θα καταρρεύσει σύντομα , όπως γράφει σε σημερινό της άρθρο η γερμανική εφημερίδα “Bild”.

«Δύο φορές οι Έλληνες έχουν εμπιστευτεί φέτος τον ηγέτη του κόμματος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλέξη Τσίπρα, για πρωθυπουργό τους: τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο. Τώρα όμως o Tσίπρας οδεύει προς το τέλος. Τα κόλπα του πλέον δεν λειτουργούν…», γράφει η γερμανική εφημερίδα προσθέτοντας ότι οι βουλευτές του δεν τον ακολουθούν.

Το σημερινό άρθρο της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Γερμανίας κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με το χθεσινό προβλέποντας ότι η κυβέρνηση των Αθηνών δεν θα μακροημερεύσει. Αυτή τη φορά η “Bild”, επικαλούμενη έρευνα που έκανε η ίδια στην Αθήνα, υποστηρίζει ότι η διάρκεια ζωής που απομένει στην κυβέρνηση Τσίπρα είναι τρεις μήνες.
«Μέσα από έρευνες της “Bild” στην Αθήνα, ακόμα και οι πιο στενοί σύμβουλοι του Έλληνα πρωθυπουργού αλλά και φίλοι από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι η κυβέρνηση θα συντριβεί τους επόμενους τρεις μήνες», υποστηρίζει το επίμαχο δημοσίευμα.

Απάντηση