«Λύγισαν» καρδιές για τον Κυζερίδη που δίνει την μάχη με τον καρκίνο: Αν πεθάνω… [βίντεο]

Η εικόνα του «λύγισε» τους πάντες. Ενας δυνατός άνθρωπος και χαρακτήρας δίνει με αξιοπρέπεια την μάχη για την ζωή του.

Ο παλαίμαχος Νίκος Κυζερίδης μπήκε ξανά στο Χαριλάου για το φιλικό των παλαιμάχων του Αρη και της Λάρισας, με τα έσοδα να συγκεντρώνονται για να τον ενισχύσουν στις θεραπείες που κάνει.

Η αγάπη που ένιωσε μεγάλη. Η συγκίνηση του ίδιου με μάτια βουρκωμένα ακόμη μεγαλύτερη. Όσοι είδαν και τον άκουσαν να μιλά… λύγισαν.

Ο Κυζερίδης (ζει μόνιμα στην Γερμανία πια), λοιπόν, βραβεύτηκε στο ημίχρονο του φιλικού και όντας φανερά συγκινημένος τόνισε ότι δε ζητάει τίποτε άλλο από τον Θεό, αφού και να φύγει από τη ζωή θα το πράξει έχοντας την αγάπη όλων. «Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για όλους εσάς, που μπορώ να εκφράσω αυτή τη στιγμή. Θα σας πω κάτι, που το μοιράστηκα με την γυναίκα μου, χθες το βράδυ στο τηλέφωνο

Μετά από μία τέτοια καριέρα και μία οικογένεια όπως ο Άρης, δεν ζητάω τίποτε άλλο από το Θεό. Τουλάχιστον άμα φύγω από αυτή τη ζωή, θα φύγω με την δική σας αγάπη», ήταν τα λόγια του.

Για την ιστορία το φιλικό έληξε με σκορ 3-2 υπέρ του Άρη, με τον Κυζερίδη να πετυχαίνει το ένα γκολ των γηπεδούχων, με τον Άγγελο Χαριστέα να σημειώνει τα άλλα δύο, τη στιγμή που ο Θοδωρής Βουτυρίτσας άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλούς

 

Απάντηση