Καλαμπάκα: Κυνηγός τραυματίστηκε από σκάγια φίλου του

Τα σκάγια που προορίζονταν για ένα αγριογούρουνο εξοστρακίστηκαν σε μια πέτρα και τραυμάτισαν τον 23χρονο

Άλλο ένα ατύχημα καταγράφηκε κατά τη διάρκεια εξόρμησης κυνηγών για αγριογούρουνα, ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες για το νεαρό θύμα, που δέχθηκε στο πόδι τα σκάγια ενός άλλου κυνηγού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί -ευτυχώς ελαφρά- στο πόδι.

Ο ακούσιος δράστης και το θύμα ήταν στην ίδια ομάδα που συμμετείχε σε κυνήγι αγριογούρουνου στην περιοχή της Αγναντιάς στην Καλαμπάκα. Ξαφνικά, ο πρώτος κυνηγός είδε ένα θήραμα. Σήκωσε το όπλο του και πυροβόλησε προς το μέρος του. Όμως, και τα σκάγια εξοστρακίστηκαν σε μια πέτρα και τραυμάτισαν τον 23χρονο φίλο του του στο μηρό!

Ο νεαρός κυνηγός από την περιοχή Φωτάδα μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά, ωστόσο για προληπτικούς λόγους παρέμεινε για νοσηλεία. Ο φίλος του που έγινε αιτία να τραυματιστεί κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Καλαμπάκας και θα προσαχθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Απάντηση