Ο Φίλιππος στο ελληνικό rugby league

Την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο Φίλιππος στο ελληνικό rugby league. Ο «Φίλιππος Βέροιας» που έχει δοξάσει την πόλη αλλά και τη χώρα μας στα εγχώρια και διεθνή γήπεδα του χάντμπολ, μετά τις επιτυχίες σε Στίβο, Καλαθοσφαίριση και Ρυθμική, ήρθε η ώρα να δημιουργήσει παράδοση και στο Ράγκμπυ Λιγκ.

 

Με την παρουσία του μέλους του Δ.Σ. και εφόρου του τμήματος, κου Γρηγόρη Γεωργιάδη, ο Φίλιππος έδωσε τον πρώτο του φιλικό αγώνα εναντίον του Πήγασου Νέου Κόσμου, παράλληλα με το τουρνουά Ράγκμπυ Λιγκ της Θεσσαλονίκης.

 

Οι δυο ομάδες, έπαιξαν με πάθος και αγάπη για το νέο –γι’ αυτούς- άθλημα, πετυχαίνοντας ισοπαλία 14-14.

Ο Γρηγόρης Γεωργιάδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το «ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο ξεκίνημα» της ομάδας του Φιλίππου, δεχόμενος τις ευχές όλων των παρευρισκομένων για γρήγορη ολοκλήρωση του σχεδιασμού και της προετοιμασίας για συμμετοχή σε επόμενη διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Κων/νος Τζεβελέκος ευχήθηκε καλή συνέχεια και εδραίωση του αθλήματος στην Ημαθία ενώ ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας κος Μάθιου Άσχιλλ ευχήθηκε γρήγορα να δούμε και παίκτη του Φιλίππου στην Εθνική μας Ομάδα.

αρχείο λήψης (2) αρχείο λήψης (3)

Απάντηση